Το Samsung Galaxy J3 (2017) αρχίζει επιτέλους, να παίρνει το Android 8.0 Oreo

Την στιγμή που οι περισσότερες εταιρίες ετοιμάζονται να δώσουν το Android 9 Pie στις συσκευές τους, το Galaxy J3 (2017), σύμφωνα με την Samsung θα ξεκινήσει αυτό τον μήνα να πέρνει την εγκατάσταση του Android 8.0 Oreo τμηματικά από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τον Σεπτέμβριο. Από σήμερα η Samsung έχει ήδη αρχίσει να σπρώχνει την ενημέρωση Oreo στο Galaxy J3 (2017) επιλεκτικά σε συγκεκριμένες περιοχές.Η επικαιροποίηση στο Android 8 Oreo εντοπίστηκε μόνο στη Ρωσία και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ακόμα κι έτσι, εάν δεν συμβεί τίποτα λάθος ή δεν ανακαλυφθούν σημαντικά ζητήματα κατά τη διάρκεια των δοκιμών, αναμένουμε από τη Samsung να ξεκινήσει την ενημέρωση σε περισσότερες χώρες τις ερχόμενες εβδομάδες.

Ως εκ τούτου, το χρονικό πλαίσιο του Σεπτεμβρίου ενδέχεται να είναι έγκυρο δεδομένου ότι η δοκιμή μιας νέας ενημερωμένης έκδοσης του Android OS διαρκεί συνήθως μέχρι ένα μήνα. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειωθεί ότι η ενημερωμένη έκδοση περιέχει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιουνίου και έχει επισημανθεί ως έκδοση υλικολογισμικού J330FXXU3BGH1 στη Ρωσία και J330FXWU3BRG3 στα ΗΑΕ.Μαζί με το Galaxy J3 (2017), άλλα δύο smartphones θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί ταυτόχρονα - Samsung Galaxy J5 και J7 (2017), αλλά αν έχετε το τελευταίο, ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τον Δεκέμβριο καθώς ενδέχεται να υπάρξει μια επιπλέον καθυστέρηση στην ενημέρωση του.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα