Όλα τα smartphones της Nokia θα λάβουν το Android 9 Pie, όχι μόνο οι συσκευές Android One

Η HMD είναι μία από τις λίγες εταιρείες που θα ενημερώσουν όλα τα smartphones που κυκλοφόρησαν μέχρι σήμερα στο Android 9 Pie. Λοιπόν, η Essential το κάνει αυτό, αλλά έχει κυκλοφορήσει μόνο μία συσκευή, οπότε είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρήσει με σημαντικές ενημερώσεις το Android OS σε ένα μόνο τηλέφωνο. Αντίθετα η HMD υπόσχεται αν ενημερώσει όλες τις συσκευές της σε Android 9 Pie.Εάν έχετε αγοράσει κάποιο από τα smartphone της Nokia που ξεκίνησε από την HMD Global, θα χαρείτε να μάθετε ότι η φινλανδική εταιρεία σχεδιάζει να παρέχει σε όλους την ενημέρωση Android 9 Pie. Παρόλο που δεν έχουν ανακοινωθεί χρονικά πλαίσια για κάθε smartphone (μπορεί σε κάποιες συσκευές να αργήσει η ενημέρωση), η HMD επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι ανεξάρτητα από το smartphone Nokia που διαθέτετε, θα λάβετε τελικά το Android 9 Pie.

Ακολουθούν όλα τα smartphones της Nokia που αναμένεται να αποκτήσουν το Android 9 Pie στους επόμενους μήνες: Nokia 1 (Android Go), Nokia 2, Nokia 2.1, Nokia 3.1, Nokia 5, Nokia 5.1, Nokia 6 , Nokia 6,1, Nokia 6,1, Nokia 7 (αποκλειστικά Κίνα), Nokia 7 Plus, Nokia 8, Nokia 8 Sirocco, Nokia X6 (αποκλειστικά Κίνα) και Nokia X5 (Κίνα αποκλειστικά).Το Nokia 7 Plus είναι πιθανόν να είναι το πρώτο που θα ενημερωθεί με το Android 9 Pie, δεδομένου ότι είναι το μοναδικό HMD smartphone που έχει εγγραφεί στο πρόγραμμα Developer Preview. Θα μπορούσε να ακολουθηθεί από τα high-end smartphones της εταιρείας όπως το Nokia 8 και το Nokia 8 Sirocco. Επίσης, τα smartphone Android Go ενδέχεται να λάβουν την ενημερωμένη έκδοση πριν από τις άλλες μεσαίας κατηγορίας και χαμηλού προϋπολογισμού συσκευές Nokia.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα