Η Xiaomi προσθέτει νέα έκδοση του Mi 8 με μνήμη RAM 8GB και αποθήκευση 128GB

Το Xiaomi Mi8 Explorer Edition είναι η κορυφαία έκδοση της σειράς Xiaomi Mi 8. Διαθέτει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, μια δυνατότητα ξεκλειδώματος προσώπου και μια διαφανή πλάτη (η οποία δεν δείχνει την πραγματική μητρική πλακέτα). Έρχεται επίσης με 8GB μνήμης RAM και 128GB εγγενούς αποθηκευτικού χώρου. Η στάνταρ έκδοση του Mi 8 διαθέτει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και είναι διαθέσιμη με 6GB μνήμης RAM και αποθήκευση 64GB / 128GB / 256GB. Αυτό συμβαίνει μέχρι τώρα.Σήμερα, η Xiaomi ανακοίνωσε μια νέα παραλλαγή του Mi 8 με 8GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η οποία διατίθεται στο ποσό των 478 δολαρίων (περίπου 420 €), το οποίο είναι η ίδια τιμή που ζητά η Xiaomi για τη συσκευή με τα 6GB μνήμης RAM και αποθήκευση 256GB. Αυτό σημαίνει ότι ένας καταναλωτής έτοιμος να ξοδέψει τα χρήματα μπορεί να επιλέξει μεταξύ λιγότερης μνήμης και διπλάσιας αποθήκευσης, ή περισσότερη μνήμη και το ήμισυ της αποθήκευσης.Παρόλο που αυτή η νέα έκδοση Mi 8 ταιριάζει με τα 8GB και 128GB της Mi 8 Explorer Edition, δεν είναι τα ίδια τηλέφωνα. Το Xiaomi Mi 8 διαθέτει οθόνη AMOLED 6,21 ιντσών με ανάλυση 1080 x 2248 (FHD +). Εσωτερικά τρέχει με τον Snapdragon 845 και υπάρχει μια διπλή ρύθμιση κάμερας στο πίσω μέρος (12MP + 12MP). Μία φωτογραφική μηχανή 20MP μπροστά για selfies και συνομιλίες βίντεο και μια μπαταρία 3400mAh. Το skin της Xiaomi MIUI 9.5 είναι προεγκατεστημένο και λειτουργεί πάνω από το Android 8.1.

Εάν θέλετε ένα Xiaomi Mi 8 με 8GB μνήμης RAM και 128GB εγγενούς αποθηκευτικού χώρου, δεν χρειάζεται πλέον να πληρώσετε το ποσό των $ 543 USD για την Έκδοση Explorer. Εφόσον δεν ενδιαφέρεστε για έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, ένα ψευτό-διαφανές περίβλημα πλάτης καιface unlock, μπορείτε τώρα να αγοράσετε ένα κανονικό Mi 8 με 8GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικής αποθήκευσης για περίπου $ 55 δολάρια λιγότερο όπως φαίνεται στην εικόνα στην αρχή αυτού του άρθρου.

Πηγή: Xiaomi μέσω  XDA

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα