Η Xiaomi θα παρουσιάσει το πρώτο της Poco τηλέφωνο, το F1, στις 22 Αυγούστου

Το πρώτο τηλέφωνο από τη νέα μεσαία σειρά Xiaomi Poco, το Pocophone F1, πρόκειται να αποκαλυφθεί στις 22 Αυγούστου στο Νέο Δελχί. Αυτές οι ειδήσεις προέρχονται από το λογαριασμό Twitter Poco India. Μια εικόνα που έγινε leaked φέρεται να δείχνει την ετικέτα από το κουτί λιανικής πώλησης του τηλεφώνου και αποκάλυψε ότι η συσκευή θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 845 της Qualicom.



Η ετικέτα έδειξε επίσης ότι η ρύθμιση της διπλής κάμερας που κοσμεί το πίσω μέρος της μονάδας θα έχει κάποιες δυνατότητες AI, ενδεχομένως πορτραίτου. Εάν η διαρροή της ετικέτας είναι σωστή, το Poco F1 θα φέρει μια κάμερα εμπρός 20MP, μια μεγάλη μπαταρία 4000mAh και ένα κορυφαίο σύστημα υδρόψυξης. Θα είναι επίσης εξοπλισμένο με 6GB μνήμης RAM και 64GB εγγενούς αποθηκευτικού χώρου.



Η συσκευή πιστεύεται ότι διαθέτει μια εγκοπή και ένα σύστημα αναγνώρισης προσώπου και ένα Ρουμάνικο site πώλησης κινητών που ονομάζεται PC Garage είχε δημοσιεύσει προηγουμένως μια καταχώρηση με το Poco F1 που προφανώς έχει αφαιρεθεί. Πριν από την κατάργηση της εισαγωγής, έδειξε ότι οι δύο κάμερες στην πλάτη θα έχουν 15MP και 5MP. Εάν η τιμή στη καταχώρηση ήταν σωστή, το τηλέφωνο θα πωλείται για το ποσό των 489 USD τουλάχιστον στο PC Garage.



Πίσω τον Ιούλιο, το Pocophone εγκρίθηκε από την FCC, η οποία έδειξε μια συσκευή με οθόνη 6,4 ιντσών, οπότε είναι πιθανό ότι το F1 θα είναι ένα μεγάλο τηλέφωνο. Τη στιγμή της πιστοποίησης από την FCC, συζητήθηκε ότι η μάρκα Poco θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τη Xiaomi για να κάνει τα πρώτα της βήματα στην αγορά των smartphone των ΗΠΑ. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί αληθινό, αλλά για τώρα φαίνεται ότι το Poco F1 περιορίζεται για την ινδική αγορά και ίσως αργότερα για την Ευρωπαϊκή.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα