Νέο Leaked βίντεο του Google Pixel 3 XL δείχνει τρεις μπροστινές κάμερες

Ένα βίντεο που απεικονίζει αυτό που μοιάζει να είναι μια συσκευή pre-production του Google Pixel 3 XL εμφανίστηκε online νωρίτερα σήμερα, έχοντας μοιραστεί από τον Ουκρανό blogger Канал Лучкова, με μια νέα πρόταση ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα Android της Google θα διαθέτει τρεις κάμερες εμπρός. Ο συγγραφέας του κλιπ είναι επίσης η πηγή ενός πρόσφατου unboxing βίντεο που υποτίθεται ότι φέρει την ίδια συσκευή, αν και η νέα διαρροή επικεντρώνεται στο ίδιο το smartphone αντί για την συσκευασία.Η δυνατότητα εγκατάστασης τριπλής κάμερας που ενσωματώνεται στην εγκοπή της οθόνης του Pixel 3 XL ίσως επιβεβαιώνεται και από το AnTutu, ένα benchmark που η πηγή έτρεξε στο πρωτότυπο smartphone. Το εργαλείο δοκιμής απαρίθμησε και τις τρεις μονάδες ως αισθητήρες 8.1-megapixel, αν και το ίδιο το βίντεο δεν παρέχει μια σαφή ματιά στο notch της οθόνης της συσκευής και οι προηγούμενες παρατηρήσεις έδειξαν ότι η εγκοπή του θα περιλαμβάνει μια πιο συμβατική ρύθμιση διπλής κάμερας στο μπροστινό μέρος.

Άλλες προδιαγραφές που παρατίθενται στο benchmark περιλαμβάνουν ένα πάνελ οθόνης 6,7 ιντσών με ανάλυση 2,960 x 1,440 pixel και αναλογία διαστάσεων 19: 9, μια πίσω κάμερα 12,2 megapixel και το σύστημα chipset Snapdragon 845 της Qualcomm. Μια μπαταρία 3.430mAh έχει επίσης αναφερθεί, μαζί με 4GB μνήμης RAM, 64GB μνήμης flash, και μια φαινομενικά stock έκδοση του Android 9 Pie.Η λειτουργία Active Edge προφανώς θα κάνει μια επιστροφή με τη σειρά Pixel 3 αργότερα αυτό το έτος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, με την κύρια συνέπεια ότι η HTC θα κατασκευάσει για μία ακόμη φορά τουλάχιστον ένα μέλος της γκάμας high-end της Google . Ενώ το πρόσφατα καταγεγραμμένο benchmark είναι η πρώτη ένδειξη ότι το Pixel 3 XL μπορεί να έχει τρεις μπροστινές κάμερες, μια τέτοια ρύθμιση μπορεί να εξηγήσει το μέγεθος της εγκοπής του που φαίνεται να είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη στην αγορά, εκτός από αυτά που βρέθηκαν σε συσκευές που χρησιμοποιούν πραγματικές ρυθμίσεις κάμερας 3D - το Mi 8 της Xiaomi και το iPhone X της Apple.

Η σειρά Pixel 3 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 4 Οκτωβρίου και να ξεκινήσει τις πωλήσεις μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα μαζί με το Pixelbook 2, Pixel Buds δεύτερης γενιάς και μια νέα σειρά Smartwatch υπό την επωνυμία Pixel.

Source: Канал Лучкова (Telegram)

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα