Το Huawei Mate 20 Lite εμφανίζει notch στα πρώτα renders

Η Huawei μάλλον έχει αρχίσει να αγκαλίαζει για τα καλά το notch στις συσκευές της, καθώς η κινεζική εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα το nova 3i, ένα mid-range smartphone με μια ελαφρώς μεγαλύτερη εγκοπή από αυτήν της κορυφαίας σειράς P20. Προφανώς, η Huawei αποφάσισε να επεκτείνει την εγκοπή στη σειρά Mate 20, έτσι ώστε τουλάχιστον ένα από τα τηλέφωνα αυτής της σειράς να διαθέτει εγκοπή στην οθόνη.Τα renders του Huawei Mate 20 Lite επιβεβαιώνουν την παρουσία της εγκοπής στην οθόνη. Ακόμα κι αν αυτό είναι πιθανό να είναι το φθηνότερο τηλέφωνο της σειράς Mate 20, θα είναι ακόμα πιο ακριβό από το nova 3i που κοστίζει περίπου 300 €.

Η βασική τιμή του Mate 20 Lite λέγεται ότι θα ξεκινά περίπου από τα 400 €, αλλά οι προδιαγραφές είναι υψηλότερες από του nova 3i. Θα πρέπει να διαθέτει τεράστια οθόνη LCD 6,3 ιντσών με ανάλυση τουλάχιστον 2340 x 1080 pixels. Με το υλικό, το Mate 20 Lite διαθέτει έναν επεξεργαστή οχταπύρηνο Kirin 710 στα 2.2GHz, μνήμη RAM 6GB και εσωτερική αποθήκευση 64GB.Δεν αποτελεί φυσικά έκπληξη το γεγονός ότι το Mate 20 Lite διαθέτει τέσσερις κάμερες - δύο μπροστά και δύο πίσω. Η διπλή πίσω κάμερα διαθέτει αισθητήρες 20MP και 2MP, ενώ μπροστά υπάρχει ένα snapper 24MP και άλλη κάμερα 2MP για εφέ βάθους. Το phablet τρέχει το Android 8.0 Oreo και τροφοδοτείται από μια μπαταρία 3.650 mAh.

Το mid-range smartphone Huawei Mate 20 Lite καλύπτεται από γυαλί (πίσω και μπροστά) και διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο στο ενδιάμεσο. Θα διατίθεται σε μαύρο και χρυσό (πρόσθετα χρώματα μπορεί να ανακοινωθούν στην πορεία) στα τέλη Αυγούστου για περίπου 400 €.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks