Η HTC ανακοινώνει τα smartphones που θα λάβουν το Android Pie

Το Android 9 Pie ανακοινώθηκε επίσημα αυτή την εβδομάδα και οι κατασκευαστές smartphone ανακοινώνουν σχέδια για την ενημέρωση των smartphones τους στην τελευταία έκδοση του Android. Η HTC είναι η τελευταία που κάνει την ανακοίνωσή της και ανέφερε τέσσερις συσκευές που θα ενημερωθούν. Αυτό περιλαμβάνει τα U11, U11 Plus, U11 Life και U12 Plus. Η ανακοίνωση καλύπτει τα smartphones της HTC από το 2017 και το 2018 (μέχρι τώρα). Η HTC δεν ανακοίνωσε πότε τα συγκεκριμένα αυτά smartphones θα ενημερωθούν στο Android Pie, και αυτό συμβαίνει επειδή οι κατασκευαστές smartphone συνήθως δεν ανακοινώνουν χρονικά πλαίσια για ενημερώσεις λογισμικού. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα σφάλματα μπορούν να εμφανιστούν και οι πιστοποιήσεις μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο από το αναμενόμενο και να καθυστερήσουν αυτές τις ενημερώσεις. Αλλά δεδομένου ότι κανένα από αυτά τα smartphones δεν είναι μοντέλα εταιριών τηλεπικοινωνιών, δεν θα έπρεπε να πάρει τόσο πολύ χρόνο για να πάρουν τις ενημερώσεις.

Τώρα, το HTC U11 Life είναι μια συσκευή Android One, οπότε θα πρέπει να ενημερωθεί θεωρητικά νωρίτερα από ό, τι τα υπόλοιπα smartphones από την HTC. Ωστόσο, δεδομένου ότι τρέχει με τον Snapdragon 630, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος από τον αναμενόμενο, καθώς η HTC χρειάζεται επίσης την υποστήριξη της Qualcomm για να ετοιμάσει την ενημέρωση.Το Android Pie είναι η τελευταία έκδοση του Android που προσθέτει στην πραγματικότητα αρκετές διαφορές στην οπτική εμφάνιση του λειτουργικού συστήματος. Προσθέτει επίσης στοιχεία όπως το Digital Wellbeing, έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας λιγότερο και να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας. Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα χαρακτηριστικά που θα κάνουν όλο το λειτουργικό σύστημα να λειτουργεί πιο ομαλά και πιο γρήγορα. Έτσι, αυτή είναι μια αρκετά μεγάλη ενημέρωση για το Android, και μένει να δούμε αν τα smartphones της HTC θα την πάρουν εγκαίρως.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα