Προσφορές από την Gearbest

Για άλλη μια φορά ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες προσφορές γι' αυτό το Σαββατοκύριακο που αλλού; Από το Gearbest. Το Gearbest είναι ένα από τα μεγαλύτερα (αν όχι το μεγαλύτερο) site λιανικών πωλήσεων στην Κίνα το οποίο στέλνει πράγματα σε όλο τον κόσμο. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορείτε να παραγγείλετε άμεσα προϊόντα σε πολύ χαμηλό κόστος.

Εμείς για άλλη μια φορά ψάξαμε και βρήκαμε και φυσικά σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές σε smartwatches, smartphones, action cameras και άλλα είδη από το Gearbest για να αγοράσετε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Diggro DI10Diggro DI10 Smart Sport Watch 

Diggro DI10 Smart Watch, μικρό αλλά πλήρες σε κάθε λεπτομέρεια. Ο σχεδιασμός της μπαταρίας και του σώματος του είναι πιο κατάλληλος για υπαίθρια αθλητική εμπειρία, μπορείτε να δείτε την ώρα οποτεδήποτε οπουδήποτε και μην ανησυχείτε αν θα ξεμείνει από ενέργεια. Ο ανώτερης ποιότητας οπίσθιος φωτισμός FSTN full-view παρέχει εξαιρετική ορατότητα στο ύπαιθρο, ώστε να μπορείτε να δείτε στο περιβάλλον με αρκετό ηλιακό φως ή τη νύχτα.

Με IP68 προσφέρει αδιάβροχη προστασία 50 μέτρων ικανοποιεί τη ζήτηση σχεδόν όλων των ειδών υπαίθριων δραστηριοτήτων. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 8 ώρες, σε συνδυασμό με ενσωματωμένους διπλούς αισθητήρες, μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια την απόσταση βάδισης, τα βήματα πεζοπορίας και τις θερμίδες για 24 ώρες.

Επίσης το ρολόι μπορεί να σας υπενθυμίσει οποιαδήποτε κλήση ή μήνυμα.

Αγορά

 

 

EKEN Alfawise V50 Pro 4KEKEN Alfawise V50 Pro 4K UHD Action Camera

Εκπληκτική φωτογραφική μηχανή ultra 4K και βίντεο 12MP σε λειτουργίες single, burst και time-lapse. Ανθεκτικος σχεδιασμός, αδιάβροχη έως 30 μέτρα με περίβλημα. Προεπισκόπηση και αναπαραγωγή των φωτογραφιών σας, αλλαγή των ρυθμίσεων και περιποίηση των φωτογραφιών σας, όλα στην action camera σας. 170 degree wide angle fish-eye lens Σχεδιασμός ελέγχου WiFi, μπορείτε να το ελέγξετε από απόσταση. Μίνι μέγεθος, εύκολο στη μεταφορά και χρήση. Οθόνη HD 2 ιντσών, μικρή αλλά και βολική

Τροφοδοσία: μπαταρία λιθίου 1050mAh (περιλαμβάνεται) 

Εξωτερική μνήμη: κάρτα TF 16 - 32GB, UHS-3 ή παραπάνω (δεν περιλαμβάνεται)

Έρχεται με ένα κλείστρο Bluetooth και ένα καλώδιο φόρτισης USB για τη φόρτιση της μπαταρίας

Αγορά

 

Alfawise Q7 3300Alfawise Q7 3300 Lumens LCD Smart Projector

Ο προβολέας Alfawise Q7 είναι εδώ για να φωτίσει το πάθος σας για κινηματογραφική προβολή ταινιών και video ώστε να κάνετε το σπίτι σας home cinema με μικρό κόστος.

Διαθέτοντας εγγενή ανάλυση 1280 x 800P και υποστηρίζοντας ανάλυση 1080P, σας δείχνει κρυστάλλινη εικόνα με 1,67 εκατομμύρια χρώματα.

Εκτός αυτού, ο λόγος αντίθεσης 200 ANSI lumens 1000: 1 σάς προσφέρει εκπληκτική εμπειρία παρακολούθησης. Το μέγεθος προβολής 32 - 200 ιντσών και η απόσταση προβολής 1,5 - 6 μέτρων εξασφαλίζουν ότι μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε ταινία, video ή αγώνα χωρίς να χάνετε σε ανάλυση αλλά και από οποιαδήποτε γωνία.

Ο προβολέας Alfawise Q7 είναι έτοιμος να σας φέρει οπτική έκπληξη.

Αγορά

 

BT 200 Wireless SoundbarAlfawise BT- 200 Portable Wireless Bluetooth Soundbar

Απολαύστε τη χαρά της μουσικής με αυτό το ασύρματο ηχείο Bluetooth της Alfawise BT-200, το οποίο διαθέτει πολύ καλό στερεοφωνικό ήχο και πολλαπλές λειτουργίες. Υιοθετεί υψηλής ποιότητας μηχανικό πλαστικό κέλυφος, ενώ διαθέτει κομψή εμφάνιση, αυτό το ηχείο θα σας φέρει την καλύτερη απόλαυση.

Είναι μικρότερο από το συνηθισμένο οικιακό ηχείο, με συμπαγές και φορητό σχεδιασμό, μπορείτε επίσης να το πάρετε μαζί σας για εξωτερική χρήση. Ξεκινήστε το πάρτι χωρίς καλώδια και μπερδέματα και απολαύστε την πιο πρόσφατη λίστα τραγουδιών σας.

Λειτουργίες:
● 4 ηχεία υψηλής ποιότητας ολοκληρώνουν το σύστημα home theater και αλλάζουν τον τρόπο που ακούτε το μπάσο
● Δύο κανάλια εξωτερικής εισόδου ήχου AUX 3,5 mm
● Η ασύρματη σύνδεση Bluetooth 4.1 είναι βολική
● Εξαιρετική σχεδίαση με μηχανικό πλαστικό κέλυφος
● Υποστηρίζει κάρτα TF (μέχρι 32G) (δεν περιλαμβάνεται)

Αγορά

V1 Wrangler Mechanical Keyboard MouseV1 Wrangler Mechanical Keyboard Mouse Set

Πληκτρολόγιο από μεταλλικό panel αλουμινίου, μεταλλική πλάκα ποντικιού. Τρίχρωμο πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, ποντίκι ελαφρού φωτός επτά χρωμάτων. Two-color injection keycaps, high and low keys, suspension layout
Πληκτρολόγιο 19 πλήκτρα no punch, 10 million liquid silicone. Το πληκτρολόγιο διαθέτει 12 συντομεύσεις πολυμέσων

Ρυθμιζόμενη φωτεινότητα του πληκτρολογίου. Seven-color mouse breathing, DPI four-speed adjustment

Αγορά

 

 

 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks