Η εφαρμογή Gmail Android επιτρέπει τώρα την απενεργοποίηση της προβολής συνομιλιών

Η Google επιβεβαίωσε τώρα ότι προσθέτει μια επιλογή στο Gmail για Android, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να απενεργοποιήσει την προβολή "Συνομιλία". Μια κίνηση που φέρνει τις λειτουργίες της εφαρμογής για κινητά πιο συμβατές με την εμπειρία που είχε όταν χρησιμοποιούσε το Gmail μέσω του ιστού. Καθώς οι χρήστες στο διαδίκτυο έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν την προβολή συνομιλιών για κάποιο χρονικό διάστημα.Η προβολή συνομιλιών επιτρέπει ουσιαστικά στους χρήστες να διαχειρίζονται καλύτερα τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της ομαδοποίησης αντίστοιχων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έτσι όταν έρχονται απαντήσεις, βρίσκονται κάτω από ένα κύριο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - μία συνομιλία. Στη σημερινή ανακοίνωση, η Google υποστηρίζει ότι αυτό έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να κάνει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου "πιο εύχρηστα και να τα παρακολουθήσουν οι χρήστες".

Εάν, ωστόσο, ο χρήστης δεν θέλει να συγκεντρώσει όλα τα συναφή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αντίθετα θα προτιμούσε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να φτάνουν και να καταγράφονται ως μεμονωμένα, η απενεργοποίηση της επιλογής "Συνομιλία" θα το κάνει αυτό. Ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να αποδειχθεί πιο επωφελές για όσους συχνά ψάχνουν μέσω πολλαπλών απαντήσεων απλά και μόνο για να βρουν μια απάντηση.Αν μη τι άλλο, η αλλαγή δίνει στους χρήστες του Gmail τη δυνατότητα να δουν μέσω της εφαρμογής Android το στυλ παράδοσης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Εκτός από την ανακοίνωση της αλλαγής, η Google δηλώνει επίσης ότι η νέα επιλογή κυκλοφορεί αμέσως και ενώ ο αναμενόμενος χρόνος ολοκλήρωσης είναι μέχρι και δεκαπέντε ημέρες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η λειτουργία να είναι ήδη ενεργή για τους περισσότερους χρήστες.

myviews banner 350x350

Για να ελέγξετε αν η επιλογή είναι διαθέσιμη για εσάς, ανοίξτε την εφαρμογή Gmail για Android, κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού στην επάνω αριστερή γωνία, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις. Από εδώ, κάντε κλικ στο 'Γενικές ρυθμίσεις' και στο 'Διαχείριση ειδοποιήσεων' θα εμφανιστεί μια νέα καρτέλα "Προβολή συνομιλιών". Στη συνέχεια, είναι απλώς ένα πάτημα να ακυρώσετε την επιλογή του κουτιού, παρόλο που η προβολή συνομιλιών παραμένει επί του παρόντος η προεπιλεγμένη επιλογή. Δηλαδή, εκτός από όσους έχουν ήδη απενεργοποιήσει συνομιλίες μέσω της έκδοσης ιστού, όπως δηλώνει η Google εάν η προβολή "Συνομιλία είναι απενεργοποιημένη στον ιστό, θα απενεργοποιηθεί και στην εφαρμογή σας για κινητά". Η Google επιβεβαίωσε επίσης ότι αυτή η αλλαγή τώρα κυκλοφορεί και στην εφαρμογή Gmail του iOS.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks