Το Xiaomi Pocophone F1 διαρρέει πλήρως από ρουμανική ιστοσελίδα λιανικής πώλησης κινητών

Η Xiaomi εργάζεται σε μια νέα συσκευή, η οποία έως σήμερα αναφέρεται ως το Pocophone F1, και μπορεί να έχει leaked σήμερα από ένα ρουμανικό site λιανικών πωλήσεων. Σε μια καταχώρηση που εντοπίστηκε από την GSMArena, ο ιστότοπος PCGarage.ro δείχνει το δυναμικό Pocaphone F1 από όλες τις γωνίες, μαζί με τις τιμές και τις προδιαγραφές του.


 

Το smartphone εμφανίζεται σε μεταλλικό πορφυρό χρώμα με εγκοπή, πίσω σύστημα διπλής κάμερας και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Λέγεται ότι έχει οθόνη IPS 6 ιντσών (ανάλυση 2246 x 1080), τσιπ octa-core Snapdragon 845 (μέχρι 2.8GHz, με υγρή ψύξη), 6GB RAM και 64GB ROM. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια κάμερα 12MP + 5MP (με δυνατότητες AI), ενώ η μπροστινή κάμερα έρχεται με αισθητήρα 20MP. Υπάρχει επίσης μια μπαταρία 4.000 mAh με Quick Charge 3.0, Bluetooth 5.0 και τρέχει MIUI 9.0 με βάση το Android Oreo.

Pocophone leaks romania2Η τιμή για το Pocophone F1 όπως φαίνεται στον ιστότοπο έχει οριστεί σε 1.999 Λέου (περίπου 430 €) και οι προδιαγραφές, η τιμή και τα χαρακτηριστικά συμφωνούν με προηγούμενες διαρροές και φήμες.

Η Xiaomi δεν έχει ανακοινώσει επίσημα αυτό το τηλέφωνο, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την εγκυρότητα της καταχώρησης και αν υπάρχει ένα πράγμα που θέτει υπό αμφισβήτηση είναι ότι πολλές φορές το brand pocophone έμοιαζε κάπως μουντό και ίσως επεξεργασμένο, αλλά στη συνέχεια, υπάρχουν άλλες εικόνες στη σελίδα (όπως το αυτοκόλλητο ετικέτας και επίδειξης) που φαίνονται εντελώς νόμιμα. (Η σελίδα μερικές ώρες αργότερα κατέβασε την καταχώρηση και πλέον η σελίδα δεν υπάρχει, είχαμε βάλει το Link αλλά πλέον δεν έχει νόημα).Σίγουρα υπάρχουν λόγοι να αμφισβητήσουμε αυτή την καταχώρηση καθώς θα ήταν μια πολύ μαρκετινίστικη κίνηση από πλευράς του website για να αυξήσει την επισκεψιμότητα του αλλά αν είναι αληθινό το deal δείχνει μια πολύ ποιοτική συσκευή από πλευράς της Xiaomi που θα περιμένουμε να την δούμε επίσημα.  

fb techfreaks youtube techfreaks