Το Leaked APK του Fortnite δείχνει αποκλειστικότητα και για το Galaxy Tab S4

Το Galaxy Note 9 αναμένεται να λάβει το δημοφιλές video game Fortnite ως αποκλειστικότητα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αλλά μπορεί να μην είναι η μόνη συσκευή της Samsung που θα έχει αποκλειστικά το παιχνίδι πριν από τις υπόλοιπες συσκευές. Σύμφωνα με τους XDA-Developers, ένα leaked APΚ του Fortnite περιέχει αναφορές και για το Galaxy Tab S4 επίσης.


 

Ένας έλεγχος του APK αποκαλύπτει ότι το παιχνίδι ελέγχει τη μάρκα, την κωδική ονομασία και τις λειτουργίες της συσκευής υποδοχής, ταιριάζοντας το με το Galaxy Note 9 ή το Galaxy Tab S4. Το παιχνίδι φαίνεται επίσης να ψάχνει για το στυλό S-Pen, για τον έλεγχο ταυτότητας της συσκευής υποδοχής ή για την ενεργοποίηση περισσότερων λειτουργιών.

Το αρχείο APK που έχει διαρρεύσει θα εκκινήσει το παιχνίδι μόνο αν ο λογαριασμός σας Epic είναι white-listed από την Epic την κατασκευάστρια εταιρία. Έτσι, ακόμη και αν κατά κάποιον τρόπο καταφέρει κάποιος να αποκτήσει ένα Galaxy Note 9 ή ένα Galaxy Tab S4 προτού κυκλοφορήσουν στην αγορά, πιθανότατα δεν θα μπορέσει να παίξει το Fortnite μέχρι την επίσημη έναρξη του.Το Galaxy Tab S4 σίγουρα φαίνεται αρκετά ισχυρό για να τρέξει επαρκώς το Fortnite, προσφέροντας ένα chipset Snapdragon 835 και 4GB μνήμης RAM. Το tablet διαθέτει επίσης υποστήριξη Bluetooth και λειτουργία DeX για εμπειρία PC. Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση ακόμα εάν η υποστήριξη αξεσουάρ Bluetooth σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πληκτρολόγιο και ποντίκι για να αποκτήσετε μια καλύτερη εμπειρία στο Fortnite. Στη συνέχεια, η ομάδα πίσω από το PlayerUnknown Battlegrounds πρόσφατα ενημέρωσε το παιχνίδι τους, ώστε οι χρήστες με συσκευές touch να μην μπορούν να παίζουν με τους παίκτες που διαθέτουν πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Εν πάση περιπτώσει, αναμένουμε να ακούσουμε περισσότερα νέα στην εκδήλωση της Samsung Unpacked στις 9 Αυγούστου. Η εταιρεία θα αποκαλύψει το Galaxy Note 9 στην εκδήλωση και η εταιρία θα ανακοινώσει σχεδόν σίγουρα στην αποκλειστικότητα της Fortnite μαζί με το νέο phablet.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks