Οκτωβρίου 4 η πιθανή ημερομηνία για την παρουσίαση του Pixel 3 της Google

Οι τελευταίοι μήνες δεν υπάρχει κάποια κυκλοφορία ενός high-end smartphone, όπως συμβαίνει συχνά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κάθε χρόνο, αλλά η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση Galaxy Note 9 σε λίγες ημέρες  σηματοδοτεί μια ολόκληρη σειρά συναρπαστικών εκδηλώσεων για όλους τους φανατικούς οπαδούς των κινητών υψηλής τεχνολογίας.Είτε είστε οπαδός της Samsung, της Apple, της Huawei, της Xiaomi, ή της Google έχετε πολλά events να περιμένετε στους επόμενους δύο μήνες. Εδώ και αρκετό καιρό, γνωρίζουμε την ημερομηνία του Galaxy Note 9 “Unpacked” events, ενώ μπορούμε να μαντέψουμε και τις πιθανές ημερομηνίες των παρουσιάσεων των επερχόμενων iPohne από την Apple.

Η Huawei και η Google παρέμειναν σιωπηλές όσον αφορά τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων τους, αλλά όσον αφορά την Google μπορεί να υπάρχει απάντηση για την ημερομηνία των Pixel 3 και Pixel 3 XL έστω και ακούσια. Σε μια απρόσεκτη διαφήμιση που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μάρκετινγκ FameBit, η Google έδωσε πιθανότατα μερικά στοιχεία για την ημερομηνία του event της, ζητώντας από Καναδούς δημιουργούς περιεχομένου να προωθήσουν το τηλέφωνο Pixel 3 στο YouTube από τις 4 Οκτωβρίου.Η περιγραφή της διαφημιστικής καμπάνιας υποδηλώνει ότι το Pixel 3 "ξεκινάει" στις 4 Οκτωβρίου, αν και είμαστε αρκετά σίγουροι ότι δεν πρόκειται για την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής, αλλά για το event που ετοιμάζει η Google ώστε να παρουσιάσει την νέα της ναυαρχίδα.

Φυσικά, το Pixel 3 θα συνοδεύεται από Pixel 3 XL άρα το πιο πιθανό είναι ότι θα παρουσιαστούν μαζί αν και μπορεί να διαφέρει η ημερομηνία κυκλοφορίας τους, στο event υπάρχει η πιθανότητα για την παρουσίαση και ενός Pixel Watch, ένα ζευγάρι Pixel Buds δεύτερης γενιάς και ίσως και έναν αναβαθμισμένο φορητό υπολογιστή Pixelbook με λεπτότερα bezels. Άλλα πράγματα που μπορεί να παρουσιαστούν είναι τα νέα έξυπνα ηχεία Google Home ή ένα ανανεωμένο VR Headset Daydream View, αν και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για αυτά.  
Η 4η Οκτωβρίου, παρεμπιπτόντως, είναι ακριβώς η ίδια ημερομηνία κατά την οποία ανακοινώθηκε το Pixel 2 πέρυσι και το αρχικό Pixel το προηγούμενο έτος, οπότε η σημερινή διαρροή έχει μια πολύ καλή βάση ώστε να την εμπιστευτούμε. 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks