Το Xiaomi Mi MIX 3 θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου: Leaks

Το Xiaomi Mi MIX 3 είναι ίσως το πιο αναμενόμενο smartphone της Xiaomi αυτή τη χρονιά και εάν οι πληροφορίες που έχουν γίνει leaked είναι σωστές, η συσκευή θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 15 Σεπτεμβρίου. Δεν είναι επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία ή από κάποιον υπεύθυνο, αλλά έχει νόημα, καθώς το Mi MIX 2 έφθασε τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Η Xiaomi εισήγαγε ακόμα ένα κινητό τηλέφωνο Mi MIX φέτος, το Mi MIX 2S, το οποίο ξεκίνησε το Μάρτιο.Σε κάθε περίπτωση, αν ρίξετε μια ματιά στην παρεχόμενη εικόνα, θα μπορείτε να δείτε το κάτω μπροστινό τμήμα του Mi MIX 3, υπό την προϋπόθεση ότι οι πληροφορίες είναι σωστές και αξιόπιστες. Όπως μπορείτε να δείτε, η συσκευή δεν έχει "πηγούνι" κάτω από την οθόνη, ενώ οι πλευρικές της στεφάνες είναι εξίσου λεπτές με το πηγούνι. Η οθόνη του τηλεφώνου θα έχει στρογγυλεμένες γωνίες, ενώ θα έχει ακόμα λεπτότερες πλευρές από το Mi MIX 2S αν πιστέψουμε αυτή την εικόνα, καθώς η Xiaomi πιθανότατα δεν θα περιλαμβάνει μια παχιά στεφάνη κορυφής ούτε μια εγκοπή στο Mi MIX 3, τουλάχιστον η εταιρεία δεν δείχνει να θέλει να το κάνει αυτό.Το Xiaomi Mi MIX 3 αναμένεται να προσφέρει σημαντικά υψηλότερη αναλογία οθόνης σε σχέση με το MI MIX 2 και 2S, παρόλο που τα δύο αυτά τηλέφωνα έφεραν πολύ λεπτό πλαίσιο. Αν οι φήμες είναι αληθινές, το Mi MIX 3 θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί το OPPO Find X σε σχέση με την αναλογία screen-to-body.

Προηγούμενες διαρροές πρότειναν ότι η εταιρεία θα εισαγάγει διάφορες παραλλαγές του Mi MIX 3, έτσι εκδόσεις με 6GB και 8GB μνήμης RAM θα ​​πρέπει να είναι διαθέσιμες και διάφορες παραλλαγές αποθήκευσης επίσης. Ο επεξεργαστής οκταπλού πυρήνα Snapdragon 845 της Qualcomm θα τροφοδοτεί το Mi MIX 3, ενώ η συσκευή θα είναι πιθανώς κατασκευασμένη από μέταλλο και κεραμικό, ενώ μια μεταλλική + γυάλινη παραλλαγή μπορεί να γίνει πραγματικότητα.Η συσκευή αναμένεται να έρθει με τουλάχιστον δύο κάμερες στο πίσω μέρος και περιμένουμε να δούμε αν θα έχει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που βλέπει προς τα πίσω ή θα χρησιμοποιήσει έναν στην οθόνη. Εάν υπάρχει κάποια αλήθεια στη εικόνα που έγινε leaked, η Xiaomi θα κυκλοφορήσει κάποια επίσημη πληροφορία στο εγγύς μέλλον, οπότε παραμείνετε συντονισμένοι.

Source: Android Pure Via: GSM Arena

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα