Σύντομα το Facebook θα προσθέσει και χαρακτηριστικά dating;

Το Facebook είχε κάνει αναφορά ότι θα έχει λειτουργίες Dating κάπου μέσα στον Μάιο αν και πιστεύαμε ότι αυτό θα είναι ένα app τελικά σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες δεν σκοπεύει να ξεκινήσει σαν μια αυτόνομη εφαρμογή. Το χαρακτηριστικό θα βασίζεται στην κύρια εφαρμογή του Facebook, μαζί με τα πολλά άλλα βοηθητικά προγράμματα που θα υπάρχουν πέρα ​​από την αρχική οθόνη. Δεν είναι ακόμα έτοιμο για το κοινό, αλλά οι υπάλληλοι της εταιρίας το δοκιμάζουν εσωτερικά.Το Facebook έδωσε μια προεπισκόπηση των χαρακτηριστικών του Dating feature τον Μάιο στο συνέδριο F8. Τώρα έχουμε μια πρώιμη ματιά στη διαδικασία, χάρη σε στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν από τον κώδικα της εφαρμογής Facebook από τους τεχνικούς της TechCrunch. Τα σχέδια δίνουν μια αίσθηση της πιο ώριμης ατμόσφαιρας του Facebook Dating, το οποίο φαίνεται πιο σκόπιμο για την εύρεση ενός κατάλληλου συντρόφου παρά μιας λειτουργίας γνωριμιών μιας νύχτας.

Το Facebook Dating θα επιτρέψει στους χρήστες να δουν άλλα άτομα που έχουν ενεργοποιήσει επίσης αυτή τη λειτουργία. Μόλις ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Dating, δεν θα εμφανιστεί στο news feed σας ώστε να το δει ο καθένας, απλά θα αρχίσετε να βλέπετε άλλους που την χρησιμοποιούν.Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε οι φίλοι των φίλων σας θα μπορούν να σας βλέπουν επίσης. Η αναφορά υποστηρίζει επίσης ότι τα προφίλ Dating θα επιτρέψουν επιλογές, τρανσέξουαλ και σεξουαλικού προσανατολισμού. Θα υπάρχουν επίσης Ομάδες και Εκδηλώσεις και θα μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε πιθανά ταιριάσματα βάσει των πληροφοριών που το Facebook γνωρίζει ήδη για εσάς.

Αν βρείτε ένα άτομο που νομίζετε ότι ταιριάζει με το προφίλ σας, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μέσω του Messenger ή του WhatsApp αν αυτό το άτομο εκφράζει παρόμοιο ενδιαφέρον για εσάς. Ωστόσο, φαίνεται ότι το Facebook σκοπεύει να περιορίσει τον αριθμό των ατόμων που μπορείτε να εκφράσετε ενδιαφέρον για να αποφύγετε μια συμπεριφορά spam. Επίσης, εάν αποκλείσετε κάποιον που βρίσκεται στην λειτουργία Dating, αυτό το άτομο δεν θα μπλοκαριστεί επίσης στο Facebook.Η λειτουργία Dating δεν θα κοστίσει τίποτα και δεν θα εμφανίσει διαφημίσεις, αλλά το Facebook μπορεί να αναθεωρήσει αργότερα την κατάσταση δημιουργίας εσόδων. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το χαρακτηριστικό θα είναι για άτομα 18+ μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks