Το Xiaomi Mi MIX 2S ετοιμάζεται να λάβει το Android P - αναστέλλει το Android 8.1

Το νέο λειτουργικό σύστημα για κινητά, το Android P, απέχει μόλις λίγες ημέρες αν φυσικά η πρόσφατη διαρροή από τον Evan Blass για τις 20 Αυγούστου αποδειχθεί αληθινή. Τώρα, η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα ότι το Xiaomi MIX 2S προετοιμάζεται να δεχτεί την αναβάθμιση σε Android P, αναστέλλοντας το Android 8.1 beta. Έτσι το Mi MIX 2S θα είναι η πρώτη συσκευή της Xiaomi που θα λάβει το Αndroid 9 (aka Android P).Το Android P είναι το λειτουργικό σύστημα επόμενης γενιάς που παρουσιάστηκε από τη Google στο I/O Developers Conference. Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με την δημοφιλή εγκοπή την οποία συναντάμε σε πολλά smartphones. Στο developer mode, το Android P μπορεί να προσομοιώνει την εγκοπή ώστε να προσαρμόζει και να βελτιστοποιεί τη γραμμή κατάστασης.

Επιπλέον, το Android P βελτιώνει επίσης τη λειτουργικότητα και την προβολή της γραμμής ειδοποιήσεων. Με απλά λόγια, η γραμμή ειδοποιήσεων είναι πιο πρακτική, όπως η άμεση απάντηση στη γραμμή ειδοποιήσεων, η προβολή περισσότερων μηνυμάτων, εικόνων κλπ. Το νέο σύστημα επιτρέπει επίσης την ταυτόχρονη λήψη ροών δεδομένων από πολλές κάμερες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για out-of-focus imaging, στερεοσκοπική όραση και πολλά άλλα.Η Xiaomi επιλέγει να εγκαταλείψει το Android 8.1 για το Mi MIX 2S και να τα μεταβεί αμέσως στο Android P το οποίο μένει να δούμε πόσο καλά θα λειτουργήσει με το πρώτο smartphone της Xiaomi που θα λάβει την νέα αυτή έκδοση. 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα