Ίσως αυτές να είναι leaked εικόνες από το Fitbit Charge 3 fitness tracker

Η Ολλανδική ιστοσελίδα Nieuwe Mobiel ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια της κάποιες διαρροές εικόνων που φαίνεται να είναι το επερχόμενο Fitbit Charge 3. Ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα τις προδιαγραφές, την τιμή του ή την ημερομηνία κυκλοφορίας, οι εικόνες μπορούν να μας δώσουν κάποιες συμβουλές για το τι να περιμένουμε από τον επόμενο fitness tracker της Fitbit.Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε από τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει είναι ότι - σε αντίθεση με το Fitbit Charge 2 - δεν υπάρχει φυσικό κουμπί στο πλάι του Fitbit Charge 3. Αντ 'αυτού, φαίνεται να υπάρχει μια αυλάκωση ή περιοχή notch (ρε λες να γίνει μόδα και στα fitness trackers) που θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένας τύπος κουμπιού αφής.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ένα fitness tracker Fitbit να μην έχει ένα φυσικό κουμπί: το Fitbit Alta και το Alta HR δεν έχουν κανένα φυσικό κουμπί, αντίθετα χρησιμοποιούν "χτυπήματα" στην οθόνη για να σας επιτρέψουν περιηγηθείτε στα χαρακτηριστικά του fitness tracker. Και υπάρχουν πολλά fitness trackers από ανταγωνιστικές εταιρείες όπως η Garmin που δεν διαθέτουν καθόλου φυσικά κουμπιά. Το βασικό ερώτημα όμως τώρα είναι εάν το Fitbit Charge 3 θα έχει μια πλήρης οθόνη αφής αφού πλέον που δεν έχει κανένα φυσικό κουμπί. Είναι πιθανό, αλλά είναι επίσης πιθανό να συνεχίσει την ίδια λογική "taps" με τα Alta και Alta HR και στο Charge 3. Το επόμενο πράγμα που μπορούμε εύκολα να δούμε είναι ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι bands που προσφέρονται με το Charge 3:

Fitbit Charge 3 leaks2

Μαζί με την παραδοσιακή αθλητική band που οι περισσότεροι trackers έχουν σαν προεπιλογή, υπάρχει μια από ύφασμα, καθώς και μια "πιο σπορ" με πολλές τρύπες για να επιτρέψει την καλύτερη άνεση και φυσικά λιγότερο ιδρώτα στο χέρι κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Υπάρχουν επίσης πολλές διαφορετικές επιλογές χρωμάτων εδώ, στις οποίες δεν είπαμε ποτέ όχι.Η Fitbit έχει επικεντρωθεί στην αγορά smartwatch μέχρι σήμερα, με το Fitbit Ionic, το Fitbit Blaze, και το πιο πρόσφατο Fitbit Versa. Αλλά τα fitness trackers είναι αυτό που η εταιρεία είναι πιθανότατα πιο γνωστή και φαίνεται ότι το Charge 3 θα ενισχύσει τη φήμη της εταιρίας σε αυτό τον τομέα. Η Fitbit παρουσίασε το Charge 2 στο IFA το 2016. Η IFA 2018 συμβαίνει αυτό το μήνα, οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε την παρουσίαση του Charge 3 σε αυτή την εκδήλωση.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα