Το Google Pixel 3 XL εμφανίζεται στο Geekbench με 4GB μνήμης RAM, SD845 SoC

Ένα από τα επερχόμενα flagship κινητά τηλέφωνα της Google, το Pixel 3 XL (crosshatch), μόλις εμφανίστηκε στο Geekbench. Σύμφωνα με την καταχώρηση, το Pixel 3 XL θα τροφοδοτείται από τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 845 64 bit, ενώ θα περιλαμβάνει 4GB μνήμης RAM. Η καταχώρηση στο Geekbench αναφέρει επίσης ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει με το Android 9.0 (aka Android P), κάτι που ήδη γνωρίζαμε, καθώς πιθανότατα θα γίνει το πρώτο τηλέφωνο που θα έχει το Android 9.0, μαζί με τον αδερφό του, το Pixel 3.


 

Τώρα, το Geekbench μοιράστηκε επίσης τα benchmarking scores του Pixel 3 XL, η συσκευή ήταν σε θέση να πιάσει score 2.426 μονάδων στη δοκιμή ενός πυρήνα, ενώ 8.355 μονάδες στοmulti-core one. Η καταχώριση χρονολογείται από την 1η Αυγούστου, αλλά μόλις άρχισε να εμφανίζεται στην σελίδα. Το Google Pixel 3 XL αναμένεται να φτάσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία των Pixel 2 και 2 XL. Το Google Pixel 3 XL θα κυκλοφορήσει μαζί με τον αδερφό του, το Pixel 3, το οποίο θα είναι μικρότερο από το Pixel 3 XL.

Το Pixel 3 XL στην πραγματικότητα εμφανίστηκε μερικές φορές μέχρι τώρα και φαίνεται ότι θα μοιάζει με τον προκάτοχό του, τουλάχιστον όσον αφορά τον σχεδιασμό της πίσω πλευράς. Το Pixel 3 XL θα έρθει και αυτό με μια εγκοπή οθόνης όπως πολλά άλλα flagships του 2018 κάτι το οποίο δεν υπήρχε στον προκάτοχό του. Εάν πρόκειται να θεωρηθούν διαρροές, τα bezels του Pixel 3 θα είναι λίγο πιο παχιά από το Pixel 3 XL, αλλά μια εγκοπή οθόνης δεν θα αποτελεί μέρος του πακέτου.Οι διαρροές υποδηλώνουν ότι το Pixel 3 XL κολλάει σε μία κάμερα στο πίσω μέρος, παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα τηλέφωνα έχουν αλλάξει σε τουλάχιστον δύο σε αυτό το σημείο. Παρά το γεγονός ότι το Pixel 2 XL έχει μια μόνο κάμερα στην πλάτη και κυκλοφόρησε σχεδόν πριν από ένα χρόνο, εξακολουθεί να θεωρείται ότι είναι ένα από τα καλύτερα smartphones από άποψη κάμερας μέχρι σήμερα, οπότε η προσκόλληση σε μια μόνο κάμερα μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα για την Google , καθώς η εταιρεία βασίζεται στο λογισμικό της κάμερας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Το Pixel 3 XL μπορεί να έχει δύο κάμερες που βλέπουν μπροστά, αν και η συσκευή αναμένεται να διατηρήσει και στερεοφωνικά ηχεία. Το Pixel 3 XL θα κυκλοφορήσει με μια οθόνη AMOLED, μάλλον ένα πάνελ P-OLED, και το πλαίσιο του θα είναι από μέταλλο. Περισσότερες φήμες και διαρροές Pixel 3 XL αναμένεται να έρθουν σύντομα, καθώς το λανσάρισμα του τηλεφώνου έρχεται όλο και πιο κοντά μέρα με την μέρα.

pixel 3 xl geekbench

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks