Η νέα διαφήμιση teaser της Samsung προσποιείται ότι το Note 7 δεν υπήρξε

Η Samsung μόλις ανέβασε μια πολύ σύντομη νέα διαφήμιση teaser στον λογαριασμό της Samsung Mobile News στο Twitter. Το κλιπ δέκα δευτερολέπτων προωθεί την επερχόμενη Samsung Galaxy Note 9, τρέχοντας τις διάφορες εκδόσεις Notes με την πάροδο των ετών. Ωστόσο, ένα πράγμα υποτίθεται ότι λείπει: Το Samsung Galaxy Note 7. Δείτε το επίμαχο video παρακάτω:Σε όλο το teaser εμφανίζεται κείμενο ή εικόνα σχεδόν για κάθε συσκευή της γραμμής Galaxy Note - αλλά μεταπηδά απευθείας από το Samsung Galaxy Note 5 στο Samsung Galaxy Note 8 (δεν υπήρχε Galaxy Note 6). Την ιστορία όμως με το Samsung Galaxy Note 7, όπως είμαι βέβαιος ότι θα την θυμάστε και νομίζω για αρκετά χρόνια ακόμα, τραβήχτηκε από τα ράφια και σταμάτησε μετά από προβλήματα μπαταρίας που προκάλεσαν ένα μικρό μέρος των συσκευών (αν κυκλοφορούσε παραπάνω καιρό δεν θα ήταν λίγες όμως) να πάρουν φωτιά ή και να εκραγούν.Κρίνοντας από την παράλειψη του Galaxy Note 7 από τη διαφήμιση, φαίνεται ότι η Samsung θέλει να κινηθεί προς τα εμπρός και να ξεχάσει αυτή την αποτυχία προσποιούμενη ότι η συσκευή απλώς δεν υπήρξε ποτέ. Το Samsung Galaxy Note 8 ήταν μια επιτυχία για την εταιρεία και την βοήθησε να κάνει restart και να αναπτύξει πάλι το πελατολόγιο της μετά από το φιάσκο με το Note 7 το οποίο της μείωσε αρκετά τις πωλήσεις.

Το follow-up του Galaxy Note 7 - το Samsung Galaxy Note Fan Edition, το οποία είναι και το ίδιο ένα ελαφρώς τροποποιημένο Note 7, λείπει επίσης από το teaser video. Αλλά επειδή αυτό δεν είναι μια αριθμημένη συσκευή της σειράς, αυτό έχει νόημα σε ένα βαθμό.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα