Το Android P θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου, σύμφωνα με τον EVLeaks

Σήμερα, ο διαβόητος leaker Evan Blass (aka @EVLeaks) έδωσε στο Twitter μια εικόνα ενός ημερολογίου με το λογότυπο "P" την 20η Αυγούστου 2018. Με άλλα λόγια, φαίνεται ότι η φήμη της ημερομηνίας έναρξης του Android P είναι τώρα 20 Αυγούστου , κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες μακριά.Μπορείτε να δείτε το tweet που έκανε ο Evan Blass παρακάτω:

evan leaks android p

Ο Blass πέφτει συνήθως μέσα με τις περισσότερες πληροφορίες που διαρρέει, γι 'αυτό έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι αυτή η φήμη είναι αλήθεια. Θα ήταν επίσης λογικό για την ημερομηνία 20 Αυγούστου καθώς η αρχική κυκλοφορία του Android 8.0 Oreo έγινε στις 21 Αυγούστου 2017 (ένα χρόνο πριν).

Ωστόσο, αυτή δεν είναι μια επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Android P και επομένως πρέπει να ληφθεί ως φήμη για την ώρα. Το Android P θα είναι η ένατη έκδοση του πιο δημοφιλούς κινητού λειτουργικού συστήματος στον κόσμο. Παρόλο που δεν γνωρίζουμε τι "γεύση" θα πάρει το Android 9.0, οι πιο δημοφιλείς υποψήφιοι μέχρι στιγμής είναι οι Peppermint, Popsicle, Pancake και Pie.Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις Android, η Google πραγματοποίησε δοκιμές beta για το Android 9.0, διαθέσιμες σε τηλέφωνα Pixel / Nexus, το OnePlus 6, το Essential Phone και το Sony Xperia XZ2.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα