Το μοντέλο των 512GB του Samsung Galaxy Note 9 θα κοστίζει πάνω από $ 1.200

Η πιο premium παραλλαγή του επερχόμενου Galaxy Note 9 της Samsung θα κοστίσει πάνω από 1.200 δολάρια (~ 1.028 €) στην πατρίδα της εταιρείας στην Νότια Κορέα, σύμφωνα με τις αναφορές του τοπικού μέσου ενημέρωσης ETNews, προσθέτοντας ότι η συσκευή θα αρχίσει να τιμολογείται από 980 δολάρια (~ 850 €). Η ίδια πηγή μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια και απεικονίζει μία αφίσα προώθησης για το επόμενο phablet Android της Samsung και δίνει μεγαλύτερη αξιοπιστία με τις προηγούμενες εκθέσεις που δείχνουν το smartphone θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 24 Αυγούστου, δεκαπέντε ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του στην πόλη της Νέας Υόρκης.

note 9 banner china

Η αφίσα παρουσιάζει την παραλλαγή Deep Sea Blue του Galaxy Note 9, η οποία έχει ήδη διαρρεύσει πολλές φορές τις τελευταίες εβδομάδες και θα συνδυαστεί με ένα φωτεινό κίτρινο στυλό S Pen. Το βασικό μοντέλο του Galaxy Note 9 αναμένεται τώρα να προσφέρει 128GB μνήμης flash και 6GB μνήμης RAM, ενώ η κορυφαία έκδοση της συσκευής λέγεται ότι θα διαθέτει 8GB μνήμης RAM και αποθηκεύει 512GB.Ένα μοντέλο 256GB είναι επίσης πιθανό να εμφανιστεί, αλλά είναι προς το παρόν ασαφές ποιες αγορές μπορεί να στοχεύει η Samsung με αυτό. Ένας κάτοικος της Γερμανίας πρότεινε πρόσφατα ότι η εταιρεία θα προσφέρει την πιο "δυνατή" παραλλαγή της συσκευής στη Δύση, αλλάζοντας έτσι την παράδοσή της να κρατάει τέτοιες συσκευές υψηλής τεχνολογίας για τη Νότια Κορέα και την Κίνα.

Λόγω των συντελεστών ΦΠΑ των κρατών μελών της ΕΕ, η πιο premium έκδοση του Galaxy Note 9 μπορεί να κοστίσει έως και 1.500 δολάρια στην Ευρώπη, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Η Samsung θα ανακοινώσει την επόμενη ναυαρχίδα του Android στις 9 Αυγούστου, έχοντας επιλέξει να ξεκινήσει τη νέα προσθήκη στη γραμμή Galaxy Note νωρίτερα απ 'ότι συνήθως λόγω αδυναμίας στις πωλήσεις του Galaxy S9, όπως ανέφερε η εταιρεία στο πλαίσιο της οικονομικής έκθεσης του δεύτερου τριμήνου που δημοσιεύθηκε χθες.

Source: ETNews (Korean) Via: PhoneArena

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα