Η OnePlus θα φέρει το Android P στις συσκευές OnePlus 3 και 3T, παρακάμπτοντας το Android 8.1 Oreo

Ένα post στο φόρουμ της OnePlus σήμερα από τον διαχειριστή του OxygenOS Gary C. επιβεβαίωσε ότι το OnePlus 3 και το OnePlus 3T θα πάρουν το Android P κάποια στιγμή μετά την σταθερή κυκλοφορία του. Αυτό συνδέει προηγούμενες φήμες ότι τα OnePlus 6, OnePlus 5 και OnePlus 5T, θα λάβουν επίσης αναβαθμίσεις του Android P.Ωστόσο, αυτές οι τρεις συσκευές είναι ήδη στο Android 8.1 Oreo, ενώ τα OnePlus 3 / 3T είναι ακόμα στο Android 8.0 Oreo. Αυτό σημαίνει ότι το OnePlus παρακάμπτει την έκδοση Android 8.1 Oreo για το 3 / 3T, και θα μεταπηδήσει κατευθείαν στο Android 9.0. Ο Gary C. διευκρίνισε επίσης ότι η αναβάθμιση της OnePlus σε Android P θα είναι σε φθίνουσα σειρά, οπότε η πρώτη συσκευή θα είναι το OnePlus 6 (το οποίο έχει ήδη πρόσβαση στις εκδόσεις beta του Android P), μετά τα OnePlus 5 / 5T και τέλος τα OnePlus 3 / 3T.

Οι συσκευές OnePlus 2, OnePlus X και OnePlus One δεν θα λάβουν το Android P.

Η απόφαση να παραβλεφθεί το Android 8.1 Oreo για τα OnePlus 3 / 3T προέκυψε μετά από "εσωτερικές συζητήσεις και αξιολόγηση." Ο Gary C. δήλωσε ότι "εστιάζοντας τους αναπτυξιακούς μας πόρους στο project Android P αντί της αναβάθμισης της συσκευής στο Android 8.1 μας αφήνει να προσφέρουμε περισσότερα συναρπαστικά χαρακτηριστικά και βελτιώσεις για τους χρήστες του OnePlus 3 και 3T. "

Ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας μιας σταθερής έκδοσης του Android P είναι προς το παρόν άγνωστη, είναι πιθανό να δούμε ένα λανσάρισμα είτε στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ως εκ τούτου, είναι εφικτό οι ιδιοκτήτες OnePlus 3 / 3T να μπορούν να αναβαθμίσουν το Android P πριν από το τέλος του 2018, αν και ένα ασφαλέστερο στοίχημα είναι στις αρχές του 2019.Είναι αναζωογονητικό το γεγονός ότι η OnePlus υποστηρίζει παλαιότερες συσκευές με αυτόν τον τρόπο, δεδομένου ότι το OnePlus 3 είναι πάνω από δύο χρονών αυτή την στιγμή, το οποίο είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο αναστολής για την υποστήριξη της συσκευής. Είναι επίσης ενδιαφέρον, δεδομένου ότι κανείς δεν μπόρεσε να αγοράσει μια συσκευή OnePlus 3 απευθείας από την εταιρεία από το τέλος του 2016 όταν ανακοινώθηκε το OnePlus 3T. Αυτή η συσκευή πωλήθηκε για περίπου οκτώ μήνες πριν ξεκινήσει το OnePlus 5 το καλοκαίρι του 2017.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks