Η Google απαγορεύει τις εφαρμογές cryptocurrency mining από το Play Store

Η Google ενημέρωσε τις πολιτικές για προγραμματιστές του Store Play για να απαγορεύσει περισσότερες κατηγορίες εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών cryptocurrency mining και εφαρμογές με ενοχλητικές διαφημίσεις, όπως αναφέρθηκε από το Android Police. Όταν πρόκειται για εφαρμογές cryptocurrency mining, η Google αναφέρει ότι οι εφαρμογές εξόρυξης απαγορεύονται τώρα, αλλά εξακολουθούν να επιτρέπονται εφαρμογές που "διαχειρίζονται εξ αποστάσεως την εξόρυξη cryptocurrency".Η Apple απαγόρευσε πρόσφατα τις εφαρμογές που κάνουν mine cryptocurrency, δηλώνοντας ότι "οι μόνο εφαρμογές εξόρυξης cryptocurrency που επιτρέπονται είναι εκείνες που κάνουν mine εκτός της συσκευής, όπως cloud-based mining". Οι επαναλαμβανόμενες εφαρμογές απαγορεύονται τώρα στο Google Play Store. Αυτές είναι εφαρμογές που μιμούνται ή παρέχουν την ίδια εμπειρία με τις εφαρμογές που υπάρχουν ήδη στην πλατφόρμα.

Οι εφαρμογές μπορούν να καταργηθούν αν αντιγράψουν περιεχόμενο από άλλη εφαρμογή χωρίς να προσθέσουν κάτι νέο ή μοναδικό ή εάν ένας προγραμματιστής δημιουργεί πολλαπλές εφαρμογές που έχουν παρόμοιο περιεχόμενο και εμπειρία χρήστη. Επιπλέον, δεν επιτρέπονται εφαρμογές που δημιουργούνται από ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο, υπηρεσία οδηγών ή βασίζονται σε πρότυπα και υποβάλλονται στο Google Play από τον φορέα εκμετάλλευσης αυτής της υπηρεσίας για λογαριασμό άλλων προσώπων ", εξηγεί η εταιρεία.Στη συνέχεια, υπάρχουν νέοι περιορισμοί για εφαρμογές που αφορούν τα πυροβόλα όπλα και τα αξεσουάρ πυροβόλων όπλων. Εφαρμογές που "διευκολύνουν την πώληση εκρηκτικών, πυροβόλων όπλων, πυρομαχικών ή ορισμένων εξαρτημάτων πυροβόλων όπλων" έχουν απαγορευτεί, με τρόπο παρόμοιο με τον τρόπο με τον οποίο το YouTube επέκτεινε τους περιορισμούς που ασχολούνταν με αυτά τα θέματα νωρίτερα αυτό το έτος.

Επίσης, στους νέους περιορισμούς περιλαμβάνονται εφαρμογές που "προσελκύουν τα παιδιά αλλά περιέχουν θέματα για ενήλικες", εφαρμογές που μοιάζουν με άτομα ή οργανισμούς ή αποκρύπτουν τον πρωταρχικό τους σκοπό και εφαρμογές που αναγκάζουν τους χρήστες να κάνουν κλικ σε διαφημίσεις ή να υποβάλλουν προσωπικές πληροφορίες για διαφημίσεις πριν από την πλήρη χρήση του app.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα