Η Samsung θα ανακοινώσει το Galaxy Tab S4 την 1η Αυγούστου

Η Samsung φιλοξενεί ένα event την 1η Αυγούστου και το AndroidHeadlines μπορεί να επιβεβαιώσει ότι το event θα γίνει ώστε η εταιρία παρουσιάσει το Samsung Galaxy Tab S4. Η επιβεβαίωση έγινε από ένα πρόσωπο εξοικειωμένο με τα σχέδια της Samsung. Ως αποτέλεσμα, η Samsung δεν θα περιμένει έως ότου η IFA παρουσιάσει το tablet ή ακόμα και μέχρι το unboxing event της Samsung στις 9 Αυγούστου (όπου θα γίνει η ανακοίνωση του Galaxy 9), αλλά θα ξεκινήσει την τελευταία προσθήκη tablet την Τετάρτη 1 Αυγούστου.Το Samsung Galaxy Tab S4 έχει διαρρεύσει εκτενώς τις τελευταίες εβδομάδες, και γι 'αυτό δεν υπάρχουν πολλά που δεν θα πρέπει να γνωρίζετε για τη συσκευή. Ένα επίσημο render της συσκευής αποκαλύφθηκε από το AndroidHeadlines στις αρχές Ιουλίου και από τότε έχουν αναδυθεί περισσότερες εικόνες - συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών αλλά και ένα hands on video.

Εκτός από λεπτομέρειες σχετικά με τις γενικές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά το Samsung Galaxy Tab S4 αναμένεται σε μεγάλο βαθμό να διαθέτει οθόνη 10,5 ιντσών μαζί με αναλογία εικόνας 16:10 (αποτέλεσμα λεπτότερων bezels και αφαίρεση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων) και ανάλυση 2560 x 1600. Εκτός από τον συνδυασμό 4GB μνήμης RAM, αποθήκευσης 64GB και Qualcomm Snapdragon 835 SoC.Το tablet θα διαθέτει επίσης μια κάμερα 13-megapixel στην πλάτη, μαζί με μια κάμερα 8-megapixel στο μπροστινό μέρος. Τα υπόλοιπα κύρια χαρακτηριστικά θα είναι μια μπαταρία χωρητικότητας 7.300 mAh, Bluetooth 5.0, ανιχνευτή ίριδας, υποστήριξη για το Samsung DeX και Android 8.1 (Oreo). Οι επιλογές χρωμάτων θεωρείται ότι περιλαμβάνουν, αλλά όχι απαραίτητα, περιορισμό σε μαύρο, λευκό και μπορεί και γκρι.

Η χρονική στιγμή της ανακοίνωσης του tablet την 1η Αυγούστου είναι ενδιαφέρουσα, δεδομένου ότι η εταιρεία έχει προγραμματίσει εκδήλωση υψηλού προφίλ για την επόμενη εβδομάδα. Συνεπώς, παραμένει αδιευκρίνιστος ο λόγος για τον οποίο η Samsung επέλεξε να ανακοινώσει το Galaxy Tab S4 μόλις λίγες ημέρες πριν από την εκδήλωση.Παρόλο που υπήρξε η εικασία ότι η Samsung σχεδιάζει επίσης να παρουσιάσει το νέο της ρολόι (Galaxy Watch) στην ίδια εκδήλωση με το Galaxy Note 9, οπότε αυτό θα μπορούσε απλώς να είναι μια περίπτωση αύξησης της προσοχής πριν από την κυκλοφορία του Galaxy Note 9. Αντί να προσπαθεί να μειώσει περαιτέρω την προσοχή των μέσων ενημέρωσης με πάρα πολλά προϊόντα την ίδια ημέρα ή να χρειαστεί να καταφύγει σε άλλη κυκλοφορία προϊόντων κατά την αρχική περίοδο προπαραγγελίας και πωλήσεων του Galaxy Note 9.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα