Τα OnePlus 5 και 5T λαμβάνουν stable update του OxygenOS, αλλά χωρίς Project Treble

Στις αρχές Ιουλίου, υπήρξε μια μεγάλη έκπληξη, η νεώτερη παρτίδα των beta builds του OxygenOS για τα OnePlus 5 και OnePlus 5T θα περιελάμβανε υποστήριξη για το Project Treble. Αυτό ήταν μια μεγάλη είδηση για τον προφανή λόγο ότι η υποστήριξη Project Treble είναι φοβερό, αλλά επίσης επειδή η OnePlus αρχικά είχε πει ότι το Treble δεν έρχεται στις συσκευές αυτές.Σήμερα, έχουμε μια stable ενημέρωση των OnePlus 5 και OnePlus 5T στο OxygenOS 5.1.4, αλλά δεν φαίνεται να περιλαμβάνει υποστήριξη Treble για κάποιο λόγο. Θα μπορούσε να είναι ότι η OnePlus ετοιμάζεται να δώσει την υποστήριξη Treble στα OnePlus 5 / 5T αλλά απλά δεν είναι ακόμα έτοιμο. Αντί να στείλει τυχόν ενημερώσεις έως ότου η έκδοση Treble γίνει σταθερή, η εταιρεία απλώς θα στέλνει τακτικές ενημερώσεις έως ότου αυτή η μελλοντική, μη ανακοινωθείσα ημερομηνία.

Είναι επίσης πιθανό -όσο απίθανο- η OnePlus να επιστρέψει και να αποφασίσει να μην συμπεριλάβει την υποστήριξη Treble με μια σταθερή έκδοση του OxygenOS για το 5 / 5T. Αυτό θα ήταν περίεργο δεδομένου ότι περιλαμβάνεται στα betas, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν η πρώτη φορά που ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα βγήκε στο λογισμικό beta και ποτέ δεν κατέστη σε σταθερή έκδοση.Περιέργως, μια άλλη συναρπαστική ενημερωμένη έκδοση που είναι διαθέσιμη σε beta μορφή αυτή τη στιγμή επίσης δεν είναι σε αυτή τη νέα σταθερή ενημέρωση: ο επιλογέας full color-wheel accent. Αυτό εισήχθη στην ίδια beta με το Project Treble και φαίνεται να είναι ένα αρκετά απλό χαρακτηριστικό για να το προσθέσουν. Γιατί δεν είναι αυτή η σταθερή ενημέρωση; Πολύ περίεργο.

Ο πίνακας αλλαγών για την ενημέρωση του OxygenOS 5.1.4 είναι παρακάτω. Η ενημέρωση του συστήματος κυκλοφορεί τώρα σε όλους τους ιδιοκτήτες OnePlus 5 / 5T. Έχει μια κλιμακωτή ανάπτυξη, οπότε μπορεί να χρειαστούν μερικές μέρες για να την δείτε.

OxygenOS 5.1.4 Ενημερώσεις

Σύστημα
Ενημερώθηκε η έκδοση κώδικα ασφαλείας Android 2018.7
Προστέθηκε βελτιστοποίηση της αναμονής σε κατάσταση αναμονής (Ρυθμίσεις -> Μπαταρία -> Βελτιστοποίηση μπαταρίας -> Σύνθετη βελτιστοποίηση -> Βελτιστοποίηση αναμονής σε κατάσταση αναμονής)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
Βελτιωμένη σαφήνεια φωτογραφιών

Μήνυμα
Προσθήκη μηνυμάτων ομάδας

Gallery
Γενικές διορθώσεις σφαλμάτων

Bluetooth
Σταθερό πρόβλημα ringtone με το Android Auto

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα