Η Samsung ανακοινώνει "Unbreakable OLED οθόνες" Πιστοποιημένες από Underwriters Laboratories

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η οθόνη που χρησιμοποιείται από όλους τους smartphones δεν είναι η ανθεκτικότερη σε πτώσεις. Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν πολύ καλά την απογοήτευση που έρχεται όταν το κινητό πέφτει τυχαία, τότε οι πιθανότητες της ζημιάς στην οθόνη είναι πολύ υψηλές και αν επισκευαστεί κατά πάσα πιθανότητα είναι πολύ ακριβό.Ευτυχώς, αυτή η εμπειρία θα είναι σύντομα ένα παρελθόν - η Samsung ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα το «άθραυστο πάνελ smartphone» μόλις πιστοποιήθηκε από την UL (Underwriters Laboratories), μια επίσημη εταιρεία δοκιμών για το OSHA των ΗΠΑ.

Το Samsung Display ανέπτυξε ένα ευέλικτο πάνελ OLED που αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας ένα άθραυστο υπόστρωμα και, στη θέση του παραδοσιακού γυαλιού, έχει ένα ενισχυμένο πλαστικό "παράθυρο" ασφαλώς προσκολλημένο σε αυτό. Τα ευέλικτα προϊόντα απεικόνισης της παρούσας γενιάς συνδέουν ένα παράθυρο που καλύπτεται από γυαλί στις οθόνες τους, το οποίο συχνά σπάει όταν επηρεάζεται σοβαρά.

 

Σύμφωνα με τον Hojung Kim, γενικό διευθυντή της Ομάδας Επικοινωνίας της Samsung Display Company, το ενισχυμένο πλαστικό παράθυρο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για φορητές ηλεκτρονικές συσκευές όχι μόνο λόγω των άθραυστων χαρακτηριστικών του αλλά και λόγω του ελαφρού βάρους, της μεταδόσεως και της σκληρότητας, τα οποία είναι όλα πολύ παρόμοια με το γυαλί ".

Σύμφωνα με την UL, κατάφερε να επιβιώσει 26 δοκιμές πτώσης από ύψος 1,2 μέτρων και βγήκε εντελώς αλώβητο από τη δοκιμασία.

 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα