Το LG V20 τελικά άρχισε να λαμβάνει ενημέρωση Android 8.0 Oreo

Το LG V20 βγήκε το 2016, οπότε είναι λίγο παλιό στην αγορά. Ωστόσο, είναι μια συσκευή Flagship της LG και την θεωρούμε μία από τις καλύτερες συσκευές για εκείνο το έτος. Με αυτό κατά νου, είναι κρίμα που το V20 δεν έχει ακόμα Android 8.0 Oreo. Αλλά σήμερα, γνωρίζουμε τουλάχιστον ότι η ενημέρωση για Oreo είναι στο δρόμο, καθώς η LG προωθεί μια ενημέρωση τώρα σε ορισμένες συσκευές παγκοσμίως.Η ενημέρωση έχει μέγεθος περίπου 1.6GB και ο αριθμός έκδοσής της είναι V20c-JUL-06-2018. Αυτή τη στιγμή, κυκλοφορεί στις νοτιοκορεατικές παραλλαγές του LG V20, οι οποίες περιλαμβάνουν τους αριθμούς μοντέλων F800L, F800K και F800S. Συνήθως, η LG προβάλλει ενημερώσεις λογισμικού στην Κορέα πρώτα ως ένα είδος δοκιμής προτού εξαπλωθεί η ενημέρωση στον υπόλοιπο κόσμο. Αν υποθέσουμε ότι τα πράγματα πάνε ομαλά, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε το Android 8.0 Oreo για τις άλλες παραλλαγές του LG V20 κάποια στιγμή σύντομα.

Ο κατάλογος αλλαγών για αυτήν την ενημερωμένη έκδοση παρατίθεται παρακάτω. Πολλές από αυτές τις αλλαγές είναι οι λειτουργίες του Android 8.0 Oreo, αν και μερικές είναι μοναδικές για το LG V20.Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της ενημέρωσης λογισμικού LG έχει αλλάξει.
Το φίλτρο μπλε φωτός στην προβολή Comfort έχει βελτιωθεί. Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε μεταξύ 10 επιπέδων.
Τα κουμπιά αφής του Home μπορούν πλέον να αποκρύπτονται κατά τη χρήση των εφαρμογών.
Έχουν προστεθεί νέα σχήματα εικονιδίων εφαρμογής.
Η εύρεση όσων θέλετε στις Ρυθμίσεις είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ.
Οι ειδοποιήσεις κάθε εφαρμογής μπορούν πλέον να διαχειρίζονται όλες σε ένα μέρος.
Το σήμα ειδοποίησης για εικονίδια εφαρμογών εμφανίζεται τώρα σύμφωνα με τις ειδοποιήσεις που έχετε στον πίνακα ειδοποιήσεων.
Για να βελτιωθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και οι επιδόσεις των τηλεφώνων τώρα τρέχουν λιγότερο οι εφαρμογές στο παρασκήνιο.
Ο κωδικοποιητής LDAC της Sony υποστηρίζεται τώρα όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά Bluetooth που λειτουργούν με τον κωδικοποιητή.
Οι εφαρμογές στην Αρχική οθόνη μπορούν τώρα να κάνουν περισσότερα. Μπορείτε να αγγίξετε και να κρατήσετε πατημένο ένα εικονίδιο της εφαρμογής για να δείτε τα widget και τις πληροφορίες ειδοποιήσεων.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα