Η Samsung κατά λάθος αποκάλυψε το Galaxy Watch σε Rose Gold

Νωρίτερα σήμερα, η CNET πήρε μια πληροφορία από έναν χρήστη του Twitter ότι ο επίσημος δικτυακός τόπος της Samsung είχε καταχώρηση για ένα Samsung Galaxy Watch. Σίγουρα, το όνομα της συσκευής, μια φωτογραφία και ακόμη και ένας αριθμός μοντέλου ήταν διαθέσιμος για να το δουν οι χρήστες. Η καταχώριση καταργήθηκε γρήγορα, αλλά ευτυχώς μπορούμε όλοι να την ελέγξουμε μέσα από τη μαγεία των screenshots:

galaxy watch leak samsungΟι φήμες κυκλοφορούν εδώ και μήνες γιατί οι επόμενες εκδόσεις smartwatch από τη Samsung δεν θα είχαν πλέον την ονομασία "Gear" και θα πήγαιναν απλά στο "Galaxy Watch." Αυτή η καταχώρηση που έγινε καταλάθος επιβεβαιώνει ότι αυτό συμβαίνει πλέον. Ακούσαμε επίσης φήμες ότι το Samsung Galaxy Watch θα έρθει σε μια νέα χρυσή παραλλαγή, αλλά φαίνεται ότι η Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει το δημοφιλές ροζ χρυσό αντί για ένα παραδοσιακό χρυσό. Φαίνεται επίσης ότι αυτή η νέα σειρά ρολογιών θα είναι λιγότερο σπορ και πιο πολυτελή από την σειρά Samsung Gear S3.Ο αριθμός μοντέλου που παρατίθεται στη συσκευή - SM-R810NZDAXAR - δεν ταιριάζει ακριβώς με οτιδήποτε έχουμε δει στο παρελθόν. Ωστόσο, ο αριθμός σειράς R800 ταιριάζει με τα πρόσφατα αρχεία, επομένως είναι πιθανό αυτό το ρολόι να είναι απλώς μια παραλλαγή. Δυστυχώς, όταν η καταχώρηση ήταν Online, ήταν ένας νεκρός σύνδεσμος, επομένως δεν έχουμε διαρροές τιμών, προδιαγραφές ή άλλες φωτογραφίες. Αλλά αυτό φαίνεται να δείχνει έντονα ότι το Gear S4 είναι στην πραγματικότητα το Galaxy Watch και ότι θα έρθει και σε χρωματισμό Rose Gold.Αναμένουμε από τη Samsung να ξεκινήσει το Galaxy Watch στις 9 Αυγούστου μαζί με το Samsung Galaxy Note 9. Έτσι εκείνη την ημέρα θα μάθουμε τα πάντα για το νέο smartwatch.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα