Αυτό είναι το Galaxy Note 9 της Samsung σε μαύρο, μπλε και καφέ χρώμα

Οι εικόνες του Samsung Galaxy Note 9 αυτές τις ημέρες ήταν λίγες και απείχαν από την αλήθεια, παρόλο που αυτό άλλαξε πρόσφατα, αφού η AndroidHeadlines δημοσίευσε μία έκδοση που δείχνει μια πολύ καθαρή εικόνα του μπροστινού μέρους της συσκευής. Έκτοτε, έχουν έρθει αρκετά νέα renders και μερικές φωτογραφίες. Τώρα, το AndroidHeadlines μας προσφέρει ακόμα πιο καθαρή εικόνα για το μπροστινό και το πίσω μέρος της συσκευής, καθώς και να επιβεβαιώνει ορισμένες από τις επιλογές χρωμάτων της.


 

Η παραπάνω εικόνα μοιράστηκε στο AndroidHeadlines από μια αξιόπιστη πηγή (όπως αναφέρει η ιστοσελίδα) και προσφέρει μια καλή ματιά στο μπροστινό μέρος του Samsung Galaxy Note 9, το πίσω μέρος του τηλεφώνου, καθώς και το στυλό S Pen. Εκτός από την επιβεβαίωση ότι το Galaxy Note 9 θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο, καφέ και μπλε χρώμα (ακολουθώντας την πορφυρή παραλλαγή που έγινε leak την περασμένη εβδομάδα), αν και η Samsung είναι πιθανό να τα ονομάσει ελαφρώς διαφορετικά - για παράδειγμα, Midnight Black, Coral ή Deep Sea Blue και Teddy Brown.

Όσον αφορά το στυλό S, σύμφωνα με μια προηγούμενη διαρροή, το χρώμα S Pen ίσως να μην είναι απαραίτητα το ίδιο με το κύριο σώμα της συσκευής, καθώς η διαρροή αυτή επιβεβαιώνει τη χρήση ενός κίτρινου/χρυσού S Pen με το μπλε μοντέλο. Υπήρξε επίσης η πρόταση ότι το S Pen μπορεί να φτάσει ως gadget με δυνατότητα Bluetooth αυτή τη φορά. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, αυτή η τελευταία διαρροή φαίνεται να υπογραμμίζει μια σειρά από προσφορές που είναι πιθανό να προσφερθούν όταν κυκλοφορήσει τελικά το Galaxy Note 9.Καθώς η εικόνα δείχνει το Galaxy Note 9 μαζί με το smartwatch της Samsung Gear S3, τα ακουστικά Gear IconX και τοn ασύρματο φορτιστή γρήγορης φόρτισης. Παραμένει να δούμε αν η Samsung θα κάνει deals που θα παρέχουν οποιαδήποτε από αυτές τις πρόσθετες συσκευές δωρεάν με την αγορά του Samsung Galaxy Note 9 ή αν θα πωληθούν ως πακέτα για να κάνουν πιο ελκυστικό το Note 9. Πάντως φαίνεται ότι αυτές οι τρεις προσθήκες θα είναι κεντρικές στις προωθητικές ενέργειες για το Galaxy Note 9.

Η ίδια η εικόνα δεν υποδεικνύει σημαντικές νέες πληροφορίες αλλά επαναβεβαιώνει πολλές από τις προτάσεις που έχουν ήδη γίνει. Για παράδειγμα, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής έχει μετακινηθεί σε μια πιο κεντρική θέση κάτω από τη μονάδα κάμερας. Το Galaxy Note 9 θα ακολουθήσει το μοντέλο του περασμένου έτους, συμπεριλαμβάνοντας μια ρύθμιση διπλής πίσω κάμερας, αν και με βάση τα μεγέθη των φακών που φαίνονται, θα υπάρξει μια μικρή διαφορά σε αυτή τη ρύθμιση διπλής κάμερας σε σύγκριση με το μοντέλο του περασμένου έτους.

Το μπροστινό μέρος της συσκευής φαίνεται να είναι λιγότερο διαφορετικό λόγω της συμπερίληψης μιας άλλης edge-to-edge "Infinity Display", με το μοναδικό κυρίως υλικό τοποθετημένο κατά μήκος της κορυφαίας στεφάνης και σύμφωνα με τις προσδοκίες: FFC, σαρωτής ίριδας, earpiece, αισθητήρες εγγύτητας και φλας LED.Οι πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές παραμένουν αμετάβλητες, το Samsung Galaxy Note 9 αναμένεται να διαθέτει οθόνη 6,4 ιντσών με ανάλυση 2,960 x 1,440 και αναλογία διαστάσεων 18,5: 9. Στο εσωτερικό του, το Galaxy Note 9 θα πρέπει να φτάσει με ελάχιστη μνήμη RAM 6GB, ελάχιστη αποθήκευση 64GB και Qualcomm Snapdragon 845 SoC - τουλάχιστον στις ΗΠΑ ενώ στην Ευρώπη Exynos.

Επίσης, αναμένεται ότι το Galaxy Note 9 θα έρθει με μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας σε σύγκριση με το προκάτοχό του στα 4.000mAh. Εκτός από τη ρύθμιση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, θα πρέπει να υπάρχει μια κάμερα 8-megapixel μπροστά. Μεγάλο μέρος του υπόλοιπου του τηλεφώνου αναμένεται να παραμείνει το ίδιο με το Galaxy Note 8, εκτός όπως προ-είπαμε από την επανατοποθέτηση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και της ελαφράς απόκλισης της κεντρικής κάμερες, φαίνεται ότι το Galaxy Note 9 δεν πρόκειται να προσφέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά σχεδιασμού.Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να αναμένεται ότι η Samsung πρόκειται να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στις τροποποιήσεις λογισμικού φέτος. Και στις δύο περιπτώσεις, η 9η Αυγούστου είναι η ημερομηνία που θα αποκαλυφθεί το Galaxy Note 9, οι προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και να επιβεβαιωθεί ο σχεδιασμός της παραπάνω εικόνας, καθώς και η τιμολόγηση και η διαθεσιμότητα του.

Source: AndroidHeadlines

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks