Το OnePlus 6 λαμβάνει Android P Beta Developer Preview 3

Η OnePlus κυκλοφόρησε το Android P Beta Developer Preview 3 για το OnePlus 6 και ως μέρος αυτού του update, ενημερώθηκαν ορισμένες πτυχές του λειτουργικού συστήματος. Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, το OnePlus 6 συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων συσκευών για την δοκιμή του Android P Developer Preview και αυτή η νέα ενημέρωση φέρνει, μεταξύ άλλων, την ενημερωμένη έκδοση του κώδικα ασφαλείας Android για τον Ιούλιο του 2018.Εκτός αυτού, αυτή η νέα έκδοση ενημερώνει επίσης τις υπηρεσίες Google Mobile Services, ενώ βελτιώθηκε επίσης η σταθερότητα του συστήματος. Επιπλέον, η OnePlus διορθώνει επίσης ένα πρόβλημα με τη λειτουργία hotspot, με την οποία μερικοί χρήστες δήλωσαν ότι είχαν προβλήματα. Όσον αφορά την κάμερα, το OnePlus ανέφερε τη "βελτιωμένη ποιότητα εικόνας" στο changelog, ενώ έχει επιλυθεί και ένα πρόβλημα με τη λειτουργικότητα της επιλογής watermark.

Η λειτουργικότητα της κάμερας με εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών βελτιώθηκε επίσης σε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, ενώ η εταιρεία έχει επίσης καθορίσει προβλήματα συμβατότητας με ορισμένες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Πέρα από όλα αυτά, το OnePlus έφερε επίσης έναν redesigner app switcher σε αυτό το build, σε stock-looking. Στη δημοσίευσή της στα επίσημα φόρουμ, η OnePlus σημείωσε επίσης ορισμένα ζητήματα που ενδέχεται να εξακολουθήσετε να αντιμετωπίζετε σε αυτήν την έκδοση beta.Σε αυτήν την κατηγορία, η εταιρεία ανέφερε προβλήματα σταθερότητας συστήματος και κατανάλωσης ενέργειας, προβλήματα συμβατότητας με συνδεσιμότητα Bluetooth και επίσης σημείωσε ότι ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην λειτουργούν όπως αναμένεται όταν εκτελούνται σε αυτήν την έκδοση για προγραμματιστές. Έτσι λοιπόν, η εγκατάσταση αυτής της beta έκδοσης στο καθημερινό σας πρόγρμμα μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο, είναι απλώς μια beta έκδοση του λογισμικού, οπότε έπρεπε να αναμένονται σφάλματα.

oneplus android p preview

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε αυτήν την έκδοση στο τηλέφωνό σας και τελικά δεν έχετε εγκαταστήσει προηγούμενη προεπισκόπηση για προγραμματιστές, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες. Εάν έχετε εγκατεστημένη την Προεπισκóπηση προγραμματιστών 2 στο OnePlus 6, θα λάβετε αυτήν την ενημέρωση ως συνήθως, over-the-air.Τέλος, η OnePlus υπόσχεται ότι το Android P θα κυκλοφορήσει στο OnePlus 6 μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, οπότε μένει να δούμε πότε θα συμβεί αυτό. Η Google αναμένεται να παρουσιάσει τα τηλέφωνα Pixel 3 με το Android P τον Οκτώβριο και αυτά πιθανότατα θα είναι τα πρώτα τηλέφωνα που θα έρθουν με το Android P από το κουτί.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks