Η popup φωτογραφική μηχανή του Vivo NEX αποκαλύπτεται σε βίντεο στο YouTube

Η δοκιμή ανθεκτικότητας του Vivo NEX S εμφανίστηκε στο κανάλι YouTube JerryRigEverything πριν από λίγες ημέρες και τώρα ότι το ίδιο κανάλι μοιράστηκε μερικώς το teardown της νέας ναυαρχίδας του Vivo. Αυτό δεν είναι ένα ολοκληρωμένο teardown του τηλεφώνου, αλλά δείχνει τον μηχανισμό ανύψωσης της φωτογραφικής μηχανής του τηλεφώνου αφού ο Jerry αποφάσισε επίσης να αφαιρέσει το γυάλινο πίσω πλαίσιο, έτσι ώστε να είναι ορατό.Εάν σχεδιάζετε να κάνετε το ίδιο με το Vivo NEX S, θα χρειαστεί να θερμαίνετε την πίσω πλευρά του τηλεφώνου αρκετά καλά, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βεντούζα και να την αφαιρέσετε. Λάβετε υπόψη ότι η κόλλα συγκρατεί τα πάντα μαζί, οπότε θα χρειαστείτε επίσης ένα μεταλλικό εργαλείο για να κόψετε τη κόλλα.

Εάν δεν γνωρίζετε ακριβώς τι κάνετε, ίσως είναι καλύτερο να αποφύγετε να κάνετε κάτι από αυτά που βλέπετε στο video, φυσικά. Μόλις αφαιρέσετε την πίσω πλευρά, δεν θα μπορείτε να δείτε τον μηχανισμό της κάμερας, είναι κρυμμένος πίσω από ένα κομμάτι πλαστικό το οποίο θα πρέπει να αφαιρέσετε. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να αφαιρέσετε μια σειρά από βίδες, πριν δείτε τον μηχανισμό ανύψωσης της κάμερας του τηλεφώνου. Φαίνεται να είναι ένας ενδιαφέρον μηχανισμός που συμπεριλάμβανε η Vivo εδώ. Τώρα, θα παρατηρήσετε ότι ο Jerry κόβει επίσης μέρος αυτού του πλαστικού ώστε ο μηχανισμός της κάμερας να είναι ορατός στο πίσω μέρος.Ένα video teardown αυτού του smartphone έρχεται σύντομα, το ίδιο κανάλι του YouTube θα το δημοσιεύσει, οπότε μείνετε συντονισμένοι γι 'αυτό. Όσον αφορά το ίδιο το τηλέφωνο, η συσκευή εισήχθη τον περασμένο μήνα, και είναι μια συσκευή ναυαρχίδα, αυτό είναι σίγουρο. Το Vivo NEX S διαθέτει οθόνη 6,59 ιντσών fullHD + (2316 x 1080) Super AMOLED, 8GB μνήμης RAM και 128GB / 256GB μη επεκτάσιμη αποθήκευση.

12 και 5-megapixel κάμερες περιλαμβάνονται στο πίσω μέρος αυτού του τηλεφώνου, ενώ μια κάμερα 8-megapixel χρησιμοποιείται στο μπροστινό μέρος. Ο επεξεργαστής Snapdragon 845 της Qualcomm τροφοδοτεί τη συσκευή, ενώ το Android 8.1 Oreo έρχεται προεγκατεστημένο με το skin Funtouch 4 της Vivo.

 

Περισσότερα

 

fb techfreaks youtube techfreaks