Η Xiaomi αποκάλυψε το Mi Max 3 με μπαταρία 5.500mAh και Snapdragon 636

Μετά από μήνες διαρροών, η Xiaomi αποκάλυψε τελικά το Mi Max 3 σε μια εκδήλωση στην Κίνα. Η εταιρεία μας είχε δώσει προηγουμένως μερικές πληροφορίες, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για να μάθετε για τη συσκευή. Για αρχή, το phablet έχει έναν επεξεργαστή Snapdragon 636, ο οποίος αποτελεί σημαντική αναβάθμιση του chipset Snapdragon 625 του Mi Max 2.

Στην πραγματικότητα, η Qualcomm αναφέρει ότι οι πυρήνες CPU του Snapdragon 636 έχουν έως 40% καλύτερη απόδοση από το Snapdragon 630 (το οποίο ξεκίνησε μετά το Snapdragon 625). Επίσης προσφέρει από 4GB έως 6GB μνήμης RAM και από 64GB έως 128GB επεκτάσιμη αποθήκευση και έχετε μια σταθερή αναβάθμιση στις βασικές προδιαγραφές σε σχέση με τη συσκευή του περασμένου έτους.

Μια τεράστια μπαταρία ταχείας φόρτισης

Δεν θα ήταν συσκευή Mi Max χωρίς μεγάλη οθόνη και μεγάλη μπαταρία, γι 'αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε μια οθόνη 6,9 ιντσών Full HD + (18: 9) και μπαταρία 5.500 mAh εδώ. Το τελευταίο είναι περίπου 200mAh μεγαλύτερο από το phablet του 2017, αλλά το Mi Max 3 είναι σε θέση να πετύχει 71% φόρτιση σε μόλις μία ώρα. Αυτό θα είναι μια φανταστική βελτίωση αν επιβεβαιωθεί σε δοκιμές, δεδομένου του τεράστιου μεγέθους της μπαταρίας του phablet.

Αναμένουμε ότι το Mi Max 3 θα επιβραδυνθεί, καθώς προσεγγίζει το 100% της χωρητικότητας, όπως συμβαίνει και με άλλα τηλέφωνα ταχείας φόρτισης. Αλλά ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσει τα βήματα του Mi Max 2 και θα πετύχει 100 τοις εκατό σε λιγότερο από δύο ώρες. Ωστόσο, το γεγονός ότι μια ώρα φόρτισης μπορεί δυνητικά να σας δώσει δύο ημέρες αντοχή της μπαταρίας είναι μάλλον εντυπωσιακό.

Xiaomi Mi Max 3 Κάμερες

Στο κομμάτι της φωτογραφίας, η Xiaomi υιοθέτησε μια ρύθμιση διπλής κάμερας 12MP + 5MP (pixel 1,4 micron, f / 1,9 διάφραγμα) για το πίσω μέρος. Όπως και με άλλες πρόσφατες συσκευές Xiaomi, το Mi Max 3 διαθέτει λειτουργία πορτραίτου καθώς και αναγνώριση σκηνών με τεχνολογία AI. Το τελευταίο χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο μέσω ενημέρωσης συστήματος.

Στο τμήμα selfie, το Mi Max 3 προσφέρει μια φωτογραφική μηχανή 8MP f / 2.0 (1,12 micron pixels), η οποία χρησιμοποιείται επίσης για βασικό ξεκλείδωμα προσώπου. Δεν υπάρχει 3D ξεκλείδωμα προσώπου εδώ, αλλά μπορεί να είναι μια σταθερή εναλλακτική λύση στον οπτικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, δεδομένου του τεράστιου μεγέθους της συσκευής.

Mi max 3 backΆλλες αξιοσημείωτες λειτουργίες περιλαμβάνουν Bluetooth 5.0, υπέρυθρα blaster, USB Type-C, υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και δυνατότητα φόρτισης άλλων συσκευών.

Η έκδοση 4GB / 64GB του Mi Max 3 είναι διαθέσιμη για 1.699 γιουάν (~ $ 252), ενώ η έκδοση 6GB / 128GB θα σας επαναφέρει 1.999 γιουάν (~ $ 296). Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε μαύρο, χρυσό και μπλε χρώμα.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα