Η Xiaomi αποκαλύπτει τις επιλογές χρωμάτων για το Mi Max 3 πριν από την κυκλοφορία του, επιβεβαιώνοντας την μπαταρία 5.500 mAh

Η σειρά Mi Max είναι από τα λίγα τηλέφωνα που σχεδιάζονται για ανθρώπους με μεγάλα χέρια - ή όσους θέλουν απλά μια τεράστια οθόνη. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε λίγες μέρες μακριά από την κυκλοφορία του Mi Max 3 και η Xiaomi μπήκε στο φόρουμ MIUI για να αναδείξει τον πραγματικό σχεδιασμό του smartphone μπροστά από το μεγάλο reveal.Έχουμε ήδη μια γεύση από την εμφάνιση του τηλεφώνου μέσω μιας καταχώρησης TENAA κάποια στιγμή πιο πριν, αλλά οι εικόνες επιβεβαιώνουν μια καθέτως τοποθετημένη κάμερα διπλού φακού, οπτικό scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων και ναι!!! μια υποδοχή ακουστικών.

Τα renders δείχνουν επίσης αρκετές επιλογές χρωμάτων, συγκεκριμένα χρυσό, μαύρο και μπλε. Το forum post επιβεβαιώνει επίσης ότι το Mi Max 3 θα έχει μια οθόνη 6,9 ιντσών (πιθανώς full HD+) και μια μπαταρία 5.500 mAh. Το τελευταίο σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε δύο ημέρες κανονικής χρήσης από το phablet πριν χρειαστεί φόρτιση. Μην εκπλαγείτε εάν το τηλέφωνο παρέχει τρεις ημέρες με λίγα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας που είναι ενεργοποιημένα.Χάρη στην προαναφερθείσα καταχώρηση στην TENAA, γνωρίζουμε επίσης ότι το τηλέφωνο θα έχει 3GB έως 6GB μνήμης RAM, αποθήκευση 32GB έως 128GB, φωτογραφική μηχανή 5MP selfie και Android 8.1 Oreo. Περιμένουμε επίσης ένα chipset Snapdragon 636 στο phablet, το οποίο θα πρέπει να κάνει μια αξιοσημείωτη αναβάθμιση ισχύος σε σχέση με το ελαφρύ Snapdragon 625 στο Mi Max 2.

Πιστεύεται επίσης ότι ένα Mi Max 3 Pro μπορεί να εμφανιστεί παράλληλα με το στάνταρ μοντέλο. Το μοντέλο Pro είναι πιθανό να περιέχει έναν ισχυρότερο επεξεργαστή τον Snapdragon 710. Η Xiaomi θα αποκαλύψει το Mi Max 3 στις 19 Ιουλίου (Πέμπτη), οπότε αν ελπίζετε για μια παραλλαγή Pro, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τότε για να μάθετε.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks