Αποσυναρμολόγηση UMIDIGI One Pro: Προσεκτική και ακριβής τοποθέτηση, ένα αληθινό Flagship

Η UMIDIGI μόλις ανακοίνωσε τη σειρά UMIDIGI One και σήμερα είναι έτοιμη να μας δείξει την εσωτερική δομή αποσυναρμολογώντας ένα Umidigi One Pro smartphone. Η UMIDIGI μας ετοίμασε ένα video teardown, με τη βοήθεια του οποίου μπορούμε τελικά να δούμε τα εσωτερικά του τηλεφώνου εκτός από την αισθητική του.

 Τα Twilight και Carbon Fiber, ίσως τα πιο πανέμορφα και δημοφιλή χρώματα κατασκευαστή κινητών έχουν ποτέ εφαρμοστεί σε ένα τηλέφωνο. Η πρώτη εμφάνιση της σειράς UMIDIGI One εντυπωσιάζει πραγματικά, η σειρά UMIDIGI One είναι αρκετά καλή και έχει εξαιρετική εμφάνιση.

Το στεγανωτικό έχει εφαρμοστεί στα εσωτερικά του twilight black, αλλά με τη βοήθεια του επαγγελματικού οργάνου Ifixit μπορείτε εύκολα να ανοίξετε το τηλέφωνο. Έτσι, αφού αφαιρέσετε τελείως το πίσω κάλυμμα, μπορείτε να δείτε ένα φύλλο χαλκού, το οποίο εφαρμόζεται για την εξάπλωση της θερμότητας. Στις παρακάτω φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε λεπτομερώς τα σημαντικά στοιχεία του smartphone.

Αφού αφαιρέσουμε το φύλλο ψύξης, μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει ένα combo NFC & ασύρματης φόρτισης στην κορυφή της μπαταρίας. Το UMIDIGI One Pro υποστηρίζει ταχύτερη ασύρματη φόρτιση και λειτουργικό NFC 15W παγκοσμίως. Το UMIDIGI One Pro έχει χωρητικότητα μπαταρίας 3550mAh, με γρήγορη φόρτιση 18W, θα μπορούσε να φορτιστεί πλήρως σε 90 λεπτά.

 Μπορούμε να δούμε ολόκληρη τη μητρική πλακέτα με Helio P23 SoC, μνήμη RAM 4GB και αποθήκευση 64GB, καθώς και τη διπλή μονάδα πίσω κάμερας. Πρέπει να επισημάνουμε ότι η σειρά UMIDIGI One έχει ένα διπλό ηχείο, ένα ηχείο είναι στο κάτω μέρος του τηλεφώνου, ενώ ένα άλλο ηχείο είναι κρυμμένο κοντά στο μικρόφωνο. Η ρύθμιση της διπλής πίσω κάμερας 12MP + 5MP δεν είναι ψεύτικη. Τα μεγάλα εικονοστοιχεία 1,12 μm, μεγάλο οπτικό σχήμα ½,8 "και διάφραγμα f / 2,0 συνεργάζονται για να εξασφαλίσουν ότι οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν εξαιρετικές φωτογραφίες.

Το τηλέφωνο διαθέτει επίσης μια φωτογραφική μηχανή στην μπροστινή όψη 16 megapixel, η οποία σας επιτρέπει να τραβήξετε selfies υψηλής ευκρίνειας. Υπάρχει επίσης ένας πλαϊνός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στο επάνω μέρος του κουμπιού Power, ξεκινήστε το τηλέφωνό σας με ένα πάτημα, ξεκλειδώστε με ένα πάτημα. Όλα αυτά κάνουν αυτή τη συσκευή ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα σε μία πολύ προσιτή τιμή.

 Εν τω μεταξύ, η UMIDIGI προσλαμβάνει παγκοσμίως 10 beta χρήστες για το UMIDIGI One,οι οποίοι θα πάρουν δωρεάν το νέο κινητό. Για να γίνετε δοκιμαστικοί χρήστες, πρέπει να ολοκληρώσετε συγκεκριμένα βήματα από την UMIDIGI στην επίσημη ιστοσελίδα της.

UMIDIGI One Pro 1

UMIDIGI One Pro 2

UMIDIGI One Pro 3

UMIDIGI One Pro 4

 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα