Το Xiaomi Mi 8 Explorer Edition πιθανόν να κυκλοφορήσει στις 24 Ιουλίου

Το Xiaomi Mi 8 Explorer Edition είναι το κορυφαίο τηλέφωνο με επωνυμία Xiaomi μέχρι σήμερα και η διαρροή προσκλήσεων από την Xiaomi αποκαλύπτει ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 24 Ιουλίου. Αυτή η διαρροή δείχνει ότι το Mi 8 Explorer Edition θα κυκλοφορήσει πρώτα την Κίνα , φυσικά, και ότι η συσκευή θα διατίθεται στην τιμή των 3.699 γιουάν (περίπου 500 Euro) στην πατρίδα της εταιρίας.Το Xiaomi Mi 8 Explorer Edition τελικά θα είναι διαθέσιμο και σε αγορές εκτός της Κίνας, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό. Το Xiaomi Mi 8 Explorer Edition είναι στην πραγματικότητα αρκετά παρόμοιο με το κανονικό Mi 8, αλλά με μερικές βασικές διαφορές. Από την άποψη του σχεδιασμού, οι δύο συσκευές έχουν τις ίδιες διαστάσεις, αλλά και την ίδια εμφάνιση, εκτός από το πίσω μέρος του Mi 8 Explorer Edition.Και οι δύο συσκευές είναι κατασκευασμένες από γυαλί και μέταλλο, και οι δύο εμφανίζουν μια εγκοπή στην οθόνη. Τα Mi 8 και Mi 8 Explorer Edition έρχονται επίσης με πραγματικά λεπτά bezels, και όλα τα φυσικά κουμπιά τους βρίσκονται στα δεξιά. Το Mi 8 έρχεται με έναν ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που βλέπει προς τα πίσω, ενώ το Mi 8 Explorer Edition διαθέτει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, το οποίο είναι ακόμα μια σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο τηλεφώνων.

mi 8 explorer invitation

Το Xiaomi Mi 8 Explorer Edition έρχεται με 8GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικής αποθήκευσης, σε αντίθεση με το Mi 8 το οποίο διαθέτει 6GB μνήμης RAM και αποθήκευση 64GB / 128GB / 256GB. Ο επεξεργαστής οκτώ πυρήνων Snapdragon 845 της Qualcomm τροφοδοτεί την έκδοση Mi 8 Explorer, ενώ η συσκευή διαθέτει οθόνη fullHD+ 6.21 ιντσών.Το Android 8.1 Oreo έρχεται προεγκατεστημένο στο τηλέφωνο, μαζί με το skin MIUI 9 της Xiaomi στην κορυφή του. Δύο κάμερες 12 megapixel μπορούν να βρεθούν στο πίσω μέρος του Mi 8 Explorer Edition, ενώ μια μονή κάμερα 20-megapixel βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά της συσκευής. Μια μπαταρία 3.000mAh περιλαμβάνεται επίσης στη συσκευασία και δεν είναι αφαιρούμενη.

Περισσότεραfb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα