Το LEAGOO S10 θα έχει τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη: Video

Η LEAGOO σχεδιάζει να κάνει crowdfund σύντομα ένα νέο smartphone μέσω του Indiegogo, το LEAGOO S10. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η συσκευή θα είναι εισηγμένη στο Indiegogo τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, ενώ η LEAGOO μοιράστηκε επίσης το πρώτο βίντεο προώθησης για τη συσκευή και έδωσε επίσης πληροφορίες σχετικά με το LEAGOO S10. Το LEAGOO S10 θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί, και θα έχει μια εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Μια εγκοπή στην οθόνη θα αποτελεί μέρος της συσκευής και η οθόνη θα έχει στρογγυλεμένες γωνίες. Το LEAGOO S10 θα έρθει με πραγματικά λεπτά bezels, και θα διαθέτει επίσης έναν ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, καλά, τουλάχιστον ένα από τα μοντέλα LEAGOO S10.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το LEAGOO εξακολουθεί να είναι ασαφές ως προς το τι SoC θα μεταφέρει η συσκευή και υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει περισσότερες από μία παραλλαγές. Η εταιρεία ανέφερε τους επεξεργαστές Snapdragon 710, Snapdragon 680, Helio P60 και Helio P70, οπότε μένει να δει κανείς ποιον θα χρησιμοποιήσει, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι όλα τα SoCs είναι επεξεργαστές μεσαίας εμβέλειας, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε.Το LEAGOO S10 θα διαθέτει μια οθόνη fullHD + AMOLED 6,21 ιντσών με αναλογία διαστάσεων οθόνης 19: 9. Το τηλέφωνο θα έχει μνήμη RAM 6GB / 8GB και εσωτερική αποθήκευση 64GB / 128GB / 256GB. Όσον αφορά τις πίσω κάμερες του τηλεφώνου, η LEAGOO σχεδιάζει να συμπεριλάβει κάμερες 20 και 13 megapixel, ή 16 και 8 megapixel, η εταιρεία εξακολουθεί να φαίνεται αναποφάσιστη σε αυτό.

Η εταιρία επίσης δήλωσε ότι το τηλέφωνο θα  κοστίζει μεταξύ $ 300 και $ 500, και όπως ήδη αναφέρθηκε, περισσότερες από μία παραλλαγές θα είναι διαθέσιμες. Βάσει των παρεχόμενων πληροφοριών, είναι πιθανό ότι το μοντέλο 8GB RAM καταλήγει σε ένα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, σε αντίθεση με την παραλλαγή των 6GB RAM, αλλά αυτά είναι μόνο εικασίες. Αν θέλετε να δείτε το τηλέφωνο, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο. 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks