Το Walking Dead: Our World μας Φέρνει περισσότερα ζόμπι στο Android

Το Walking Dead: Our World σας τοποθετεί ζόμπι στη γειτονιά σας αλλά και σε όλο τον κόσμο και σας αφήνει να τα κομματιάσετε μαζί με τους εικονικούς χαρακτήρες της σειράς. Θα πάρετε τα όπλα σας μαζί με γνωστά πρόσωπα όπως πχ τους Michonne και Carol, και ακόμη λιγότερο γνωστούς χαρακτήρες από τις comic και τα Telltale Games προσαρμογές της δημοφιλούς σειράς.

Ο παγκόσμιος χάρτης είναι γεμάτος από ζόμπι, τα οποία θα φτάσετε και θα αντιμετωπίσετε με μια μεγάλη γκάμα όπλων. Νέα εργαλεία, προνόμια και σύντροφοι, καθώς και οι βελτιώσεις και αναβαθμίσεις για όλα αυτά, έρχονται με τη μορφή καρτών και νομισμάτων που μπορούν να κερδηθούν στο παιχνίδι ή να αγοραστούν με πραγματικά χρήματα.Το παιχνίδι ξεκινάει με ένα σύντομο σεμινάριο, το οποίο θα σας βάζει να διαλέξετε ένα avatar, να μάθετε για τις ομάδες,  πώς να περιηγείστε στο χάρτη και άλλα βασικά. Ο χάρτης είναι η αρχική σας οθόνη και είναι όπου θα βρείτε κουτιά προμήθειας, επιζώντες, καταφύγια και άλλα στοιχεία του κόσμου του παιχνιδιού. Η ροή του παιχνιδιού είναι αρκετά απλή. μπορείτε να βρείτε και να ασχοληθείτε με walkers, να αποκομίσετε ανταμοιβές, να αποθέσετε τυχόν επιζώντες που έχετε διασώσει σε ένα καταφύγιο, το οποίο μπορεί να χτιστεί από εσάς ή άλλους στην περιοχή σας, και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ανταμοιβές για να ενισχύσετε την πάλη σας πριν προχωρήσετε σε ορδές undeads.Οι τύποι καρτών αποτελούνται από όπλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, τα προνόμια για να διευκολύνετε τη ζωή σας μετά την Αποκάλυψη και τους ήρωες για να σας βοηθήσουν. Κάθε μία από αυτές μπορεί να κερδηθεί σε μάχη, να βρεθεί σε κουτιά, να κερδηθεί από καταφύγια ή να αγοραστεί σε πακέτα με πραγματικά χρήματα. Διαφορετικοί ήρωες και όπλα είναι δυνατοί και αδύναμοι σε διαφορετικούς τύπους walkers. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε μια ομάδα και να συνομιλήσετε με τους παίκτες της ομάδας μαζί με κάποια μπόνους όταν παίζετε σε κοντινή απόσταση από άλλα μέλη της ομάδας.

Ως κερασάκι στην τούρτα, μόλις βρεθεί και γίνει επίθεση σε μια ομάδα walkers, μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο AR επάνω αριστερά πριν αρχίσει η μάχη AR mode, η οποία τους βάζει στον πραγματικό κόσμο ακριβώς μπροστά σας και σας επιτρέπει να κινηθείτε γύρω από το πεδίο της μάχης και να προσαρμόσετε τον στόχο σας μετακινώντας τη φωτογραφική μηχανή του τηλεφώνου σας. Ανάλογα με το πόσο σταθερά είναι τα χέρια σας, αυτό μπορεί να είναι ένα κρίσιμο τακτικό πλεονέκτημα  ή ένα σοβαρό πρόβλημα.

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί δεδομένα χαρτογράφησης και ένα πλαίσιο που δεν είναι τόσο λεπτομερές όσο του Pokemon GO της Niantic, αλλά εξυπηρετεί το σκοπό του αρκετά καλά. Μια σειρά από παιχνίδια AR έρχονται σύντομα μετά τον Niantic απελευθερώνοντας τον κινητήρα και την τεχνολογία AR για χρήση από όλους, και αυτός ο τίτλος φαίνεται να είναι μια από τις μοναδικές εμπειρίες σε αυτό το νέο οικοσύστημα παιχνιδιών. Αν θέλετε να δοκιμάσετε να καθαρίσετε τους undeads από την γειτονιάς σας, πατήστε το κουμπί Google Play παρακάτω.google play button

Περισσότερα

 

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα