Το Xiaomi Mi MIX 3 συνδυάζει το Mi MIX 2 & Vivo NEX: Βίντεο

Το Xiaomi Mi MIX 3 είναι το πιο αναμενόμενο smartphone από τη Xiaomi για το 2018 και ενώ περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το Mi MIX 3, ένα concept design εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Αυτός ο σχεδιασμός προέρχεται από το κανάλι YouTube «Science and Knowledge» και αυτό το τηλέφωνο μοιάζει με έναν συνδυασμό του Mi MIX 2 και του Vivo NEX. Βάση αυτών, κάποιες διαρροές που εμφανίστηκαν πρόσφατα δείχνουν ότι το Mi MIX 3 μπορεί να έχει μια pop-up κάμερα, όπως το Vivo NEX.Τώρα, βέβαια οι πιθανότητες δείχνουν ότι το πραγματικό Mi MIX 3 δεν θα είναι εντελώς bezel-less, σε αντίθεση με αυτό το τηλέφωνο. Εάν ελέγξετε έξω το βίντεο που είναι ενσωματωμένο κάτω, θα παρατηρήσετε ότι αυτό το τηλέφωνο έννοια δεν έχει καμία στεφάνη, και ότι η οθόνη του έχει στρογγυλεμένες γωνίες. Επιπλέον, η συσκευή συνοδεύεται από έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που εμφανίζεται κάτω από οθόνη και η φωτογραφική μηχανή του για Selfies εμφανίζεται από τη συσκευή όταν χρειάζεται.

Οι φωτογραφικές μηχανές σε αυτό το τηλέφωνο τοποθετούνται στο ίδιο σημείο όπως στο Mi MIX 2, αλλά σε αντίθεση με το Mi MIX 2, το τηλέφωνο αυτό περιλαμβάνει τρεις κάμερες ενώ κάτω από αυτές βρίσκεται ένα φλας LED. Όλα τα φυσικά κουμπιά περιλαμβάνονται στη δεξιά πλευρά της συσκευής, ενώ η υποδοχή κάρτας SIM του τηλεφώνου μπορεί να προσπελαστεί από τα αριστερά. Η συσκευή φαίνεται να είναι κατασκευασμένη από μέταλλο και κεραμικό, ενώ ο σχεδιαστής επίσης προέβλεψε ορισμένες προδιαγραφές για αυτό το smartphone.Το Xiaomi Mi MIX 3 μπορεί να διαθέτει οθόνη IPS 6 ιντσών (2960 x 1440) με αναλογία οθόνης προς σώμα 99%. Αυτό το φανταστικό smartphone έρχεται με το Android 9.0 και το skin MIUI 10 της Xiaomi, ενώ τροφοδοτείται από το Snapdragon 845. Η συσκευή διαθέτει μνήμη RAM 6GB / 8GB και αποθήκευση 64GB / 128GB / 256GB, ενώ η κάμερα 40-megapixel είναι η μεγαλύτερη στην πλάτη του. Μια φωτογραφική μηχανή selfie 23-megapixel θα υπάρχει όπως μας λέει ο σχεδιαστής και το τηλέφωνο δεν διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Μια μπαταρία 3.400mAh είναι επίσης ένα μέρος του πακέτου, όπως και η γρήγορη φόρτιση QuickCare 4.0 της Qualcomm.
Όλα αυτά βέβαια είναι υποθέσεις από τον σχεδιαστή του video και είναι βασισμένα σε φήμες και leaks από τις προηγούμενες εβδομάδες. Και όπως είναι φυσικό μπορεί να απέχουν από την πραγματικότητα οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα αν δεν δούμε την επίσημη παρουσίαση του κινητού από την Xiaomi.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα