Το Honor 10 φτάνει τα 3 εκατομμύρια πωλήσεις, η εταιρεία μεγαλώνει κατά 150% παγκοσμίως

Το Honor 10 ξεπέρασε τα τρία εκατομμύρια πωλήσεων παγκοσμίως, ενώ ο κατασκευαστής τηλεφώνων που ανοίκει στην Huawei αύξησε τις δραστηριότητές του κατά 150% ετησίως κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, όπως αποκάλυψε η εταιρεία. Η κινεζική εταιρεία έχει επικεντρωθεί στην ενίσχυση της παρουσίας της παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια, με αυτή τη στρατηγική φαινομενικά να την ξεπληρώνει, επιτρέποντάς της να εδραιωθεί σε ένα ευρύ φάσμα νέων αγορών.

 Κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, η Honor ξεκίνησε νέες μονάδες στην Αίγυπτο, το Μεξικό, το Βιετνάμ, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, τη Σιγκαπούρη, το Πακιστάν, την Κολομβία και τις Φιλιππίνες, σηματοδοτώντας τώρα μια ακόμη πιο επιθετική ώθηση επέκτασης.

Η Honor τώρα κέρδισε τον τίτλο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης επωνυμίας smartphone στην Ινδία από τη Xiaomi, έχοντας σημειώσει άλμα 300 τοις εκατό στις τοπικές πωλήσεις κατά την ίδια περίοδο. Στην Ευρώπη, η πιο ελπιδοφόρα αγορά του Honor είναι η Ισπανία, όπου η εταιρεία σημείωσε τεράστια αύξηση 500 τοις εκατό κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, ενώ η δραστηριότητά της στο Ηνωμένο Βασίλειο χαρακτηρίζεται πλέον ως μεγάλη επιτυχία, αφού επεκτάθηκε κατά 200 -εκατ. ετησίως.Το ίδιο το Honor 10 τα πάει αρκετά καλά στην εγχώρια αγορά και ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο μονάδες που πωλήθηκαν στα τέλη Μαΐου, με την εταιρεία να παραμένει η καλύτερη σε Online μάρκα στη χώρα της Άπω Ανατολής, έναν ακόμη τίτλο που πήρε από την Xiaomi.

Μεσοπρόθεσμα, η Honor αναφέρει ότι ο στόχος της να γίνει ο τρίτος μεγαλύτερος πωλητής smartphone στον πλανήτη εντός της επόμενης δεκαετίας εξακολουθεί να επιδιώκεται, ενώ αυτή τη στιγμή η "μαμά" εταιρία Huawei στοχεύει στο νούμερο ένα την ίδια περίοδο. Οι εκπρόσωποι της Honor ήταν πρόθυμοι να επισημάνουν ότι, ενώ είναι συνδεδεμένες, οι δύο εταιρείες ακολουθούν τις δικές τους στρατηγικές προϊόντων και στοχεύουν στο κοινό τους, υποστηρίζοντας ότι η σχέση τους δεν διαφέρει πολύ από τη σχέση με τις διαιρέσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως. Η Honor αναμένεται να ανακοινώσει τουλάχιστον 6 νέα Android smartphones κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, τα περισσότερα από τα οποία είναι πιθανό να είναι διαθέσιμα στη Δύση.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα