Οι χρήστες του oneplus 6 παραπονούνται ότι η πλάτη σπάει εύκολα

Η απόφαση της OnePlus να πάει σε ένα σχεδιασμό πλάτης από γυαλί για την τρέχουσα ναυαρχίδα της μπορεί να έχει αποτύχει, καθιστώντας τη συσκευή πιο εύθραυστη και επιρρεπή σε ρωγμές. Μερικοί χρήστες του OnePlus 6 ανέφεραν ότι τα νέα τους τηλέφωνα έχουν ραγίσει στην πλάτη σε συγκεκριμένα σημεία, χωρίς να έχουν πέσει ή να έχουν υποστεί κάποιο ατύχημα.Δύο χρήστες ανέφεραν ρωγμές στην ακριβή ίδια θέση κοντά στα πλήκτρα έντασης, ενώ οι ρωγμές σχηματίζουν παρόμοιο μοτίβο. Και οι δύο χρήστες σημείωσαν ότι τα τηλέφωνά τους δεν είχαν πέσει κάτω πριν παρατηρηθούν οι ρωγμές, αν και κάποιος παραδέχτηκε την προηγούμενη πτώση της συσκευής σε τρεις περιπτώσεις από ύψος μερικών μέτρων. Οι δύο μονάδες OnePlus 6 είχαν επίσημες προστατευτικές θήκες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

OnePlus 6 Cracked Glass Back 1 OnePlus 6 Cracked Glass Back 2

Ένας αριθμός χρηστών Reddit ανέφεραν παρόμοια περιστατικά, με περίπου δώδεκα από αυτούς να δηλώνουν ότι η συσκευή έχει ένα λεπτό σημείο κοντά στα πλήκτρα έντασης. Κατά την επικοινωνία με την υποστήριξη της OnePlus, ένας από τους χρήστες ενημερώθηκε για μια χρέωση 88 δολαρίων για την αντικατάσταση του πίσω πλαισίου της συσκευής. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν η κινεζική εταιρεία διερευνά το θέμα ή αν σχεδιάζει να αναγνωρίσει ένα πιθανό ελάττωμα στο σχεδιασμό της τελευταίας ναυαρχίδας της, αν υπάρχει.Τα γυάλινα σχέδια τύπου "σάντουιτς" (γυαλί-πλαίσιο-γυαλί) έγιναν πρότυπο στη βιομηχανία smartphone τα τελευταία χρόνια, με πολλές συσκευές high-end να χρησιμοποιούν τέτοιες κατασκευές λόγω της βελτιωμένης αισθητικής και της καλύτερης κυψελοειδούς λήψης, μεταξύ άλλων λόγων. Ένα σημαντικό μειονέκτημα αυτού του στοιχείου σχεδιασμού είναι ο εύθραυστος χαρακτήρας του, παρόλο που η χρήση των στρώσεων Corning Gorilla Glass κάνει τα πάνελ αυτά ανθεκτικά στα περισσότερα είδη γρατσουνιών.Το OnePlus 6 είναι το πιο γρήγορο smartphone της εταιρείας μέχρι σήμερα, έχοντας πουλήσει ένα εκατομμύριο μονάδες σε περίπου τρεις εβδομάδες στην αγορά. Το Android κινητό τροφοδοτείται από έναν κορυφαίο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845 που συνδυάζεται είτε με 6GB ή 8GB μνήμης RAM και μέχρι 256GB flash αποθήκευσης. Εισήχθη με μια οθόνη με εγκοπή και είναι διαθέσιμο προς το παρόν σε τέσσερις έγχρωμες παραλλαγές - Mirror Black, Midnight Black, White Silk και Red.

 

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα