Το OnePlus 6 Red κυκλοφορεί σήμερα και η Bullets Wireless είναι και πάλι σε stock

Η OnePlus ανακοίνωσε επίσημα το OnePlus 6 Red πριν από μία εβδομάδα, αλλά η εταιρεία δήλωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι τις 10 Ιουλίου. Λοιπόν, σήμερα είναι η 10η Ιουλίου, και σύμφωνα με το λόγο της, η OnePlus έχει το OnePlus 6 Red για πώληση στην ιστοσελίδα της τώρα αμέσως.Η κόκκινη έκδοση της τελευταίας ναυαρχίδας της OnePlus έρχεται μόνο σε μία έκδοση - 8GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικής αποθήκευσης - και κοστίζει το ίδιο με τις άλλες παραλλαγές χρώματος, που είναι 569 €. Ωστόσο, το OnePlus είναι πασίγνωστο ότι παράγει μόνο μικρές ποσότητες από τα μοντέλα της ειδικής έκδοσης, οπότε είναι πολύ πιθανό αυτό το κόκκινο μοντέλο να ξεπουληθεί αρκετά γρήγορα.

Με άλλα λόγια, αν περιμένετε την κόκκινη έκδοση, καλύτερα να την αποκτήσετε τώρα όσο είναι ακόμα διαθέσιμη. Δείτε το από εδώ!Επίσης, η πρώτη είσοδος της OnePlus στην αγορά ασύρματων ακουστικών - τα OnePlus Bullets Wireless - ξεπούλησαν αρκετά γρήγορα μετά την κυκλοφορία. Αλλά βλέπουμε τώρα ότι τα ακουστικά είναι πίσω στο stock στο OnePlus.com, οπότε αν περιμένετε να πάρετε στα χέρια σας ένα ζευγάρι από αυτά, μπορείτε να αγοράσετε εύκολα το νέο σας τηλέφωνο και τα καινούρια ακουστικά σας σε μια συναλλαγή.Αν βρίσκεστε στο φράκτη είτε για το OnePlus 6 Red είτε για τα Ασύρματα Bullets, φροντίστε να διαβάσετε τις περιλήψεις των συσκευών. Η περίληψη των smartphone είναι εδώ και η περίληψη των ακουστικών είναι εδώ.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα