Το Xiaomi POCOPHONE εμφανίζεται στο FCC - η Xiaomi ετοιμάζει μια νέα οικογένεια συσκευών;

Η Xiaomi αναμένεται να παραδώσει περισσότερα τηλέφωνα το δεύτερο εξάμηνο του έτους, όπως το Mi Max 3 και το Mi Mix 3. Μια νέα καταχώρηση της στο FCC, ωστόσο, υποδεικνύει ότι μπορούμε να δούμε και μια άλλη συσκευή, που ονομάζεται POCOPHONE. Η καταχώρηση αποκάλυψε το εμπορικό σήμα και τον αριθμό μοντέλου POCOPHONE (M1805E10A), αλλά βλέπουμε επίσης αναφορά σε δύο παραλλαγές. Και τα δύο μοντέλα έχουν 6GB μνήμης RAM, αλλά διαφέρουν στα τμήματα αποθήκευσης, προσφέροντας 64GB ή 128GB χώρο.Ο χώρος αποθήκευσης και η μνήμη RAM υποδεικνύουν ότι το POCOPHONE μπορεί να είναι συσκευή ανώτατου επιπέδου, αλλά δεν είναι δεδομένο. το Redmi Note 5 Pro θεωρείται μια συσκευή Xiaomi μεσαίας κατηγορίας, αλλά είναι διαθέσιμη σε μια αποθήκευση RAM 6GB / 64GB. Δεν θα γνωρίζουμε ακριβώς μέχρι να δούμε περισσότερες προδιαγραφές.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι η Xiaomi επέλεξε αυτό το όνομα υποδηλώνει ότι η νέα συσκευή θα ξεχωρίσει από τις άλλες οικογένειες συσκευών της εταιρείας.Η Xiaomi διαθέτει ήδη τη σειρά Redmi, η οποία αποτελείται από τα τυποποιημένα τηλέφωνα Redmi και την οικογένεια Reddy Note phablet. Εν τω μεταξύ, η σειρά Mi κοιτάζει υψηλότερα, χαρακτηρίζοντας τα flagship Mi, τις καινοτόμες συσκευές Mi Mix και τα γιγαντιαία τηλέφωνα Mi Max.

Η ονομασία POCOPHONE θα μπορούσε απλώς να είναι μια συγκεκριμένη οικογένεια ή ακόμα και μια κωδική ονομασία για μια συσκευή από τη σειρά Mi ή Redmi. Εάν η εταιρεία ξεκινά μια νέα οικογένεια συσκευών, όμως, η Xiaomi θα πρέπει να τη διαφοροποιήσει κάπως από τα άλλα τηλέφωνά της - και θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι προσέγγιση ετοιμάζεται να κάνει. Δεν είναι βλέπουμε κάθε μέρα μια νέα σειρά από την Xiaomi άλλωστε.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα