Το Nokia X6 μπορεί να πωληθεί σε όλο τον κόσμο ως Nokia 6.1 Plus

Όσο και αν η HMD Global προσπάθησε να πείσει όλους ότι το Nokia X6 θα παραμείνει στην Κίνα, οι πρόσφατες διαρροές και η δική της δημοσκόπηση στο Twitter μας έδειξαν το αντίθετο. Τώρα, το Mobile Magazine HK ανέφερε ότι το Nokia X6 θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο όπως ως Nokia 6.1 Plus. Μια πηγή ισχυρίστηκε ότι η HMD Global θα ξεκινήσει αρχικά το Nokia 6.1 Plus στο Χονγκ Κονγκ στις 19 Ιουλίου. Οι πωλήσεις σε άλλες περιοχές πιθανότατα θα ακολουθήσουν, αλλά δεν αναγράφονται συγκεκριμένες χώρες.Η ίδια πηγή ανέφερε επίσης ότι το Nokia 6.1 Plus θα διαθέτει μια καθαρή έκδοση του Android 8.1 Oreo. Αυτό συγκρίνεται με το Nokia X6, το οποίο διαθέτει προσαρμοσμένη επικάλυψη Android που προορίζεται για τους Κινέζους καταναλωτές. Παρόλο που αυτό δεν χαρακτηρίζεται ως επίσημη ανακοίνωση και πρέπει να ληφθεί συγκρατημένα, δεν θα μας εκπλήξει αν αποδειχθεί αληθινό. Η HMD Global έστειλε ακόμη και μια παγκόσμια κυκλοφορία του Nokia X6 στο Twitter τον Μάιο, οπότε μια ανακοίνωση μπορεί να είναι κοντά.

Ως ανακεφαλαίωση, το Nokia X6 είναι το πρώτο τηλέφωνο Nokia που χρησιμοποιεί μια εγκοπή οθόνης. Διαθέτει διπλές κάμερες 16MP και 5MP, κάμερα 16MP selfie, οθόνη 19: 9, chipset octa-core Snapdragon 636, μέχρι 6GB μνήμης RAM, χωρητικότητα έως 64GB και μπαταρία 3.060mAh.Όταν το Nokia X6 ξεκίνησε στην Κίνα, είχε τιμή πώλησης μεταξύ 200 και 265 δολαρίων. Εάν και όποτε κυκλοφορήσει το Nokia 6.1 Plus, αναμένεται ότι το τηλέφωνο θα βρίσκεται στην ίδια περιοχή τιμών.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα