Το επόμενο smartwatch της Samsung που ονομάζεται Galaxy Watch, χρησιμοποιεί το Wear OS

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα ένα διάδοχο στο Gear S3 του 2016 και χάρη στο αξιόπιστο Leaker / tipster Ice Universe, έχουμε τώρα περισσότερες λεπτομέρειες για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι το Gear S4 (το όνομα του οποίου θα αλλάξει σε Galaxy Watch) θα τροφοδοτείται από το Wear OS, το οποίο ονομάζεται επίσημα Android Wear. Λέγεται ότι η Samsung εργαζόταν με Wear OS-powered smartwatchs στα τέλη Μαΐου, αλλά αυτά στη συνέχεια καταλάβαμε ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από δείγματα συσκευών από την Google. Ωστόσο, με το Wear OS να εμφανίζεται ξανά στους τίτλους, σίγουρα φαίνεται ότι το Galaxy Watch θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει πολύ υπέρ του Tizen της Samsung.

Εκτός από την αλλαγή του λειτουργικού συστήματος, το Ice Universe σημειώνει επίσης ότι το Galaxy Watch θα έρθει εξοπλισμένο με "νέα αλληλεπίδραση UX". Δεν είναι σαφές πώς θα εφαρμοστεί αυτό, αλλά δείχνει ότι η Samsung θα μπορούσε να αντικαταστήσει την περιστρεφόμενη bezel navigation που είχε από το Gear S2 για κάτι διαφορετικό.

Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν μια μπαταρία 470 mAh, μέτρηση της πίεσης του αίματος και ένα πακέτο PLP που θα επιτρέπει μικρότερα εξαρτήματα μέσα στο ρολόι.Δεν είμαστε ακόμα απόλυτα σίγουροι όταν θα παρουσιαστεί το Galaxy Watch, αλλά με το IFA και το γεγονός της Samsung Galaxy Note 9 που θα γίνουν σύντομα, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να δούμε ότι ανακοινωθεί σε ένα από αυτά.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα