Φωτογραφία του DJI Mavic 2 έγινε leaked online

Πρίν από λίγες ώρες έγινε leaked online μία φωτογραφία από αυτό που φαίνεται να είναι το νέο drone DJI Mavic 2. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το νέο drone από την DJI ονομάζεται Mavic 2 και όχι το Mavic Pro 2, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν δύο διαφορετικά μοντέλα όπως μερικοί άνθρωποι έχουν συζητήσει σε διάφορες σελίδες Online.Οι δύο διαφορετικοί συνδυασμοί φωτογραφικών μηχανών και καρμπυρατέρ που φαίνονται στη φωτογραφία φαίνονται να το επισημαίνουν αυτό. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

Το νέο drone Mavic 2 είναι πιο αθόρυβο και πιο αεροδυναμικό από τον προκάτοχό του, κάτι που αναμενόταν από την εταιρία. Ταυτόχρονα, είναι πολύ αναγνωρίσιμο ως DJI Mavic Pro. Το ίδιο χρώμα, το ίδιο σχήμα και ο ίδιος μηχανισμός αναδίπλωσης φαίνεται να υπάρχει. Μπαταρία τοποθετημένη στην κορυφή και προς τα πίσω. Παρόμοια με το αρχικό Mavic και όχι σαν το Mavic Air.Το drone ονομάζεται Mavic 2, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι εξακολουθεί πιθανότητα να υπάρχει ένα Mavic Pro 2. Οι ζώνες στα πόδια του αρχικού Mavic Pro είναι χρυσού χρώματος. Η φωτογραφία φαίνεται να δείχνει δύο διαφορετικά μεγέθη αισθητήρων. Το ένα τοποθετημένο στο γκρίζο drone θα μπορούσε να είναι ένας αισθητήρας 1 ιντσών και αυτός που είναι στο μαύρο drone ίσως είναι ένας αισθητήρας 1 / 1,7; Ένας μεγάλος αισθητήρας σίγουρα θα σας βοηθήσει να "δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα".

Οι κινητήρες φαίνεται να είναι μεγαλύτερου μεγέθους από τον αρχικό Mavic Pro ενώ οι έλικες δεν είναι 'ήσυχοι' όπως έχουμε δει στο DJI Mavic Pro Platinum και το Phantom 4 Pro V2.0. Ίσως η DJI να κρατήσει αυτή την επιλογή αργότερα στον κύκλο ζωής του προϊόντος του Mavic 2;mavic2 sm

Αποφυγή εμποδίων 360 μοιρών - Το νέο Mavic 2 φαίνεται να διαθέτει τουλάχιστον εμπρός και πλευρικές κάμερες/αισθητήρες αποφυγής εμποδίων. Πολύ πιθανόν να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά στο κάτω μέρος και στο πίσω μέρος του drone. Όχι στην κορυφή, ωστόσο.

Για όλα αυτά βέβαια περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας για την ημερομηνία της παρουσίασης του νέου drone από την εταιρία. Γι αυτό μείνετε συντονισμένοι. 

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα