Το Huawei Nova 3 θα διαθέτει δύο διπλές κάμερες και σχεδιασμό σε στιλ P20

Με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς P ακόμα φρέσκια στη μνήμη μας και την επόμενη γενιά της σειράς Mate, η επόμενη στάση της Huawei για το 2018 θα πρέπει να είναι τα τηλέφωνα Nova της μεσαίας κατηγορίας που θα επιστρέψουν στο προσκήνιο.Κρίνοντας από μια νέα καταχώρηση στην TENAA και μερικές διαρροές εικόνων, αυτό ακριβώς συμβαίνει με το Huawei Nova 3 το οποίο φαίνεται ότι θα αποκαλυφθεί από την Huawei στις 18 Ιουλίου. Λαμβάνοντας υπόψιν μας λίγο από τα υποδείγματα σχεδιασμού των τηλεφώνων της σειράς P20 της Huawei, το Nova 3 θα έχει πιθανότατα μια οθόνη 6.3 ιντσών FullView με ανάλυση 2340 × 1080. Είναι δύσκολο να το πεις από τις εικόνες της TENAA, αλλά η αύξηση των πωλήσεων στα άλλα μοντέλα της δείχνει ότι η Huawei θα συνεχίσει την πρόσφατη τάση της και θα φέρει την εγκοπή στη σειρά Nova.

Η καταχώρηση επιβεβαιώνει ότι το Nova 3 θα τροφοδοτείται από ένα Kirin 710 SoC υποστηριζόμενο από 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθήκευσης (επεκτάσιμη), με ένα μοντέλο 6GB RAM / 128GB επίσης διαθέσιμο. Μια μπαταρία 3.650mAh αναφέρεται επίσης, όπως και το Android 8.1 Oreo, το οποίο ασφαλώς θα καλυφθεί από το skin EMU της Huawei.Αυτό δεν είναι μόνο αυτό που ξέρουμε, όμως, καθώς διατέθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες στο Weibo (μέσω του Fone Arena). Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι μια διαφάνεια που δείχνει ως ημερομηνία κυκλοφορίας την 18η Ιουλίου. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η κάμερα του Nova 3 πίσω με δύο κάμερες 24MP + 16MP και οι συνδυασμοί 24MP + 2MP selfie shooter.Πιθανότατα θα ακούσουμε περισσότερα για την τιμή και τη διαθεσιμότητα για την κινεζική αγορά - και ενδεχομένως νέα για ένα μεγαλύτερο μοντέλο, εάν η Huawei διατηρήσει τις ίδιες επιλογές που είδαμε με το Nova 2 - αργότερα αυτό το μήνα. Μια ευρωπαϊκή κυκλοφορία θα πρέπει να ακολουθήσει, πιθανότατα μερικές εβδομάδες μετά την επίσημη κυκλοφορία στην Κίνα..

Source: TENAA

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα