Το Samsung Galaxy Note 9 λαμβάνει πιστοποίηση 3C στην Κίνα

Φαίνεται ότι το Samsung Galaxy Note 9 έχει πιστοποιηθεί στην Κίνα. Ένα smartphone Samsung με αριθμό μοντέλου SM-N9608 έχει πιστοποιηθεί από την αρχή 3C της Κίνας και φαίνεται ότι εξετάζουμε την κινεζική έκδοση του Galaxy Note 9 εδώ, τουλάχιστον βάσει των προηγούμενων αριθμών μοντέλων της Samsung.Εκτός από το ίδιο το τηλέφωνο, έχει πιστοποιηθεί και το ασύρματο καλώδιο φόρτισης CP-TA200 της εταιρείας. Ο προσαρμογέας φόρτισης wireless pad διαθέτει 9V / 1,67A, 5V / 2A, οι οποίες είναι σημαντικά χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με τον προσαρμογέα γρήγορης φόρτισης της Samsung, όπως αναμενόταν.

Η Samsung είχε ήδη προγραμματίσει τη συνέντευξη τύπου του Galaxy Note 9, η εταιρεία θα ανακοινώσει τη νέα ναυαρχίδα της στις 9 Αυγούστου και θα φιλοξενήσει τη συνέντευξη Τύπου της στο Κέντρο Barclays στο Μπρούκλιν. Η Samsung διαφημίζει επίσης το κίτρινο (χρυσαφί) S Pen μαζί με αυτή την ανακοίνωση, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορούμε να πάρουμε και κάποια νέα χρώματα του Galaxy Note 9. Το Samsung Galaxy Note 9 έχει διαρρεύσει πριν λίγο καιρό, και είναι περιττό να πούμε ότι θα είναι το πιο ισχυρό smartphone της εταιρείας μέχρι σήμερα, αν και θα είναι εξίσου ισχυρό με το Galaxy S9 και το S9 Plus.Το Galaxy Note 9 θα έχει μεγαλύτερο προβάδισμα από ό, τι και τα δύο αυτά τηλέφωνα, αναμένονται κάποιες βελτιώσεις της κάμερας, παρόλο που η συσκευή πιθανότατα θα κυκλοφορήσει με τους ίδιους αισθητήρες κάμερας προς τα πίσω όπως ο Galaxy S9 Plus. Το Galaxy Note 9 θα φτάσει επίσης με το στυλό S Pen, το οποίο θα το διαφοροποιήσει τόσο από τις συσκευές Galaxy S9 όσο και από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό, ενώ αναμένονται και νέα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το Pen.Το Samsung Galaxy Note 9 θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί και εάν οι διαρροές είναι σωστές, το τηλέφωνο θα έχει δύο οριζόντια ευθυγραμμισμένες κάμερες, σε σύγκριση με μια κάθετα ευθυγραμμισμένη ρύθμιση διπλής κάμερας που είναι διαθέσιμη στο Galaxy S9. Το Samsung Galaxy Note 9 θα φτάσει και στις δύο παραλλαγές Snapdragon και Exynos όπως συνήθως. Η συσκευή θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 6 GB μνήμης RAM και αναμένεται επίσης μια καμπύλη οθόνη QHD + Super AMOLED. Το Android 8.1 Oreo θα έρθει προεγκατεστημένο στο τηλέφωνο μαζί με το προσαρμοσμένο περιβάλλον χρήστη της Samsung.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα