Το Xiaomi Mi MIX 3 γίνεται leaked με Slide-Out Camera και λεπτά Bezels

Το Xiaomi Mi MIX 3 είναι σίγουρα ένα από τα πιο αναμενόμενα smartphones με το εμπορικό σήμα της Xiaomi για το 2018 και το μερικό render αλλά και ένα σκίτσο του τηλεφώνου μόλις εμφανίστηκαν στην Κίνα. Εάν η πληροφορία που παρέχεται είναι αληθινή, το Xiaomi Mi MIX 3 θα έχει μια Vivo NEX-like slide-out selfie φωτογραφική μηχανή.
 Εκτός από αυτό, το τηλέφωνο που έγινε leaked μοιάζει αρκετά με το Xiaomi Mi MIX 2 και παραμένει να δούμε αν η κάμερα slide-out θα βοηθήσει την εταιρία να κόψει το κάτω «πηγούνι» και θα πρέπει να γίνει αυτό καθώς η κάμερα που βρίσκεται μπροστά βρίσκεται κάτω από την οθόνη στο Mi MIX 2S. Όποτε τώρα με αυτή την αλλαγή είναι ευκαιρία να εξαφανιστεί.

Όπως βλέπετε, η συσκευή που εμφανίζεται στη αγκαλιάζει μια κάθετα ευθυγραμμισμένη ρύθμιση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, ενώ ένα φλας LED τοποθετείται ανάμεσα στα δύο αυτά snappers. Όλα τα φυσικά πλήκτρα περιλαμβάνονται στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου, ενώ στην οθόνη του τηλεφώνου εμφανίζονται στρογγυλεμένες γωνίες. Φαίνεται ότι το μέταλλο και το γυαλί / κεραμικό θα είναι ένας συνδυασμός και πάλι, και η υποδοχή κάρτας SIM θα είναι προσβάσιμη από τα αριστερά. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πιθανό αυτή η διαρροή να είναι ψεύτικη και ότι κάποιος περιέλαβε μόνο μια φωτογραφική μηχανή στην κορυφή του Mi MIX 2S, καθώς αυτό το τηλέφωνο είναι όμοιο με το Mi MIX 2S, αλλά μόνο ο χρόνος μπορεί να μας πει αν είναι αλήθεια ή ψέμα. Επίσης ένα σκίτσο του υποτιθέμενου Mi MIX 3 επικεντρώνεται στην κάμερα slide-out, που φαίνεται να λειτουργεί με έναν παρόμοιο μηχανισμό με το Vivo NEX, όπως ήδη αναφέρθηκε. Η κάμερα θα ολισθήσει μόνο όταν αλλάζετε την προβολή στην κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός μέσω της εφαρμογής κάμερας του τηλεφώνου, εκτός από αυτό, θα είναι τοποθετημένη στο εσωτερικό του τηλεφώνου.Το Xiaomi Mi MIX 3 δεν αγκαλιάζει ένα λεπτό «πηγούνι» κάτω από την οθόνη, αλλά εάν η Xiaomi επιλέξει μια φωτογραφική μηχανή όπως αυτή του Vivo NEX, αυτή η στεφάνη θα γίνει ακόμα πιο λεπτή και μπορεί να φέρει την Xiaomi πολύ κοντά σε ένα smartphone με full screen το μόνο εμπόδιο του Mi MIX 2S για ένα τέτοιο σχέδιο είναι το κάτω bezel. 

Το Xiaomi Mi MIX 3 μπορεί επίσης να έρθει με έναν in-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, αν και παραμένει να το δούμε αν αυτό θα συμβεί στα αλήθεια. Τα υπόλοιπα σχέδια μας δείχνουν ότι το κάτω πηγούνι θα είναι σχεδόν ανύπαρκτο και ότι ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη θα είναι μέρος του πακέτου.

Xiaomi Mi MIX 3 leaks1

Xiaomi Mi MIX 3 leaks2

Xiaomi Mi MIX 3 leaks3

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα