Το Lineage 2: Revolution φέρνει νέα πόλη, κοστούμια και άλλα

Το Lineage 2: Revolution παίρνει μια ενημέρωση που φέρνει μια εντελώς νέα πόλη και νέα σύνολα κοστουμιών για τους χαρακτήρες σας, μεταξύ άλλων νέων χαρακτηριστικών. Η νέα πόλη ονομάζεται Magnadin και προορίζεται να χρησιμεύσει ως κόμβος για τις νέες προκλήσεις που περιμένουν εκτός των τειχών της, οι οποίες είναι μέρος αυτής της νέας ενημέρωσης.Παρουσιάζονται μερικά σημαντικά νέα χαρακτηριστικά, μερικά από τα οποία στεγάζονται στην πόλη Magnadin. Οι παίκτες θα μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση σε ένα beauty shop, αποθήκευση χαρακτήρων και αντικειμένων και ένα σκιάχτρο εκπαίδευσης που οι παίκτες μπορούν να χαλαρώσουν στον ελεύθερο χρόνο τους για να ελέγξουν το CP τους, να δοκιμάσουν νέες δεξιότητες και να αποκτήσουν μια αίσθηση του στιλ μάχης τους.

Η πόλη Magnadin είναι σίγουρα το επίκεντρο αυτής της νέας ενημέρωσης. Εκεί θα βρείτε το beauty shop, όπου μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση του avatar σας, καθώς και το προαναφερθέν σκιάχτρο εκπαίδευσης. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης στο χώρο αποθήκευσης στοιχείων στην πόλη και ακόμη και μεταφορά στοιχείων μεταξύ των χαρακτήρων σας, εφόσον βρίσκονται στον ίδιο λογαριασμό.Το Mercenary's Spirit συνδέεται με την ήττα ενός νέου World Boss και θα απονεμηθεί σε κάθε χαρακτήρα μέσα στην πόλη του Magnadin όταν πέσει το Boss. Θα υπάρχει επίσης μια παρέλαση προς τιμή του παίκτη που κέρδισε το Boss. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να αποκτήσετε το ξεκλείδωμα του Roc Hatchling σε αυτήν την ενημέρωση, αλλά μια μελλοντική ενημέρωση θα σας δώσει τη δυνατότητα να την χρησιμοποιήσετε. Τέλος, αυτή η ενημέρωση σηματοδοτεί την έναρξη της Επίσημης Εποχής του Honorable Battlefield.

Αυτή η τελευταία ενημέρωση δεν είναι η πρώτη σημαντική προσθήκη περιεχομένου που είχε το παιχνίδι από τότε που ξεκίνησε. Ένα πρόσφατο patch άλλαξε το level σε πάνω από 180, για παράδειγμα, και έφερε ένα πλήθος νέων endgame περιεχόμενων όπως UR εξοπλισμό και εντελώς νέες περιοχές με ισχυρότερα τέρατα. Προηγούμενες ενημερώσεις επικεντρώθηκαν κατά κύριο λόγο στην κυκλοφορία gameplay tweaks και νέα bossses.Το Lineage 2: Revolution δεν είναι και το μόνο MMORPG του PlayStation Store, αν και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο λεπτομερή στοιχεία όταν πρόκειται για το εμπνευσμένο από την anime είδος του MMO που κυριάρχησε στα PC από τις αρχές έως τα μέσα της δεκαετίας του 2000. 

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα