Υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει και κόκκινο OnePlus 6;

Σήμερα στο Instagram, ο Marques Brownlee (γνωστός και ως MKBHD) δημοσίευσε μια εικόνα ενός OnePlus 6 πάνω σε μια άλλη συσκευή που μοιάζει πολύ με ένα κόκκινο OnePlus 6. Μπορείτε να δείτε ότι τα κουμπιά στο πλαϊνό μέρος είναι τα ίδια και οι καμπύλες είναι παρόμοιες.Ενημέρωση, 30 Ιουνίου: Αμέσως μετά την αποκάλυψη από τον MKBHD για τη μυστηριώδη κόκκινη συσκευή της OnePlus, η εταιρεία επιβεβαίωσε την κυκλοφορία ενός snapzy κόκκινου OnePlus 6 σε video teaser. Το ερυθρόχρωμο κλιπ δείχνει την 2η Ιουλίου ως την ημερομηνία ανακοίνωσης. Θα σας κρατήσουμε αναρτημένους. Δείτε το video!

 Εάν πάντως η OnePlus πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα κόκκινο OnePlus 6, δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση, καθώς η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης μια κόκκινη έκδοση του OnePlus 5T πέρυσι. Ωστόσο, αν στην πραγματικότητα είναι ένα κόκκινο OnePlus 6 στη φωτογραφία του MKBHD, αυτό δεν είναι το κόκκινο Lava που χρησιμοποιήθηκε για το OnePlus 5T. Εκτός και αν η φωτογραφία ή τα μάτια μας, μας παραπλανούν, αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό κόκκινο χρώμα.

Ο Brownlee δεν έβαλε καμία λεζάντα στην δημοσίευση του με την εικόνα, οπότε δεν ξέρουμε τίποτα άλλο για αυτή τη φωτογραφία. Υποθέτουμε ότι θα πρέπει απλώς να περιμένουμε να δούμε αν η OnePlus θα κάνει μια ανακοίνωση σύντομα ή αν πρόκειται για κάτι άλλο εκτός από ένα κόκκινο OnePlus 6.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία του MKBHDone plus 6 red

banner techfreaks  myviews banner 350x350  

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα