Η Nokia επιβεβαιώνει ποιες συσκευές θα αποκτήσουν ξεκλείδωμα προσώπων τους ερχόμενους μήνες

Η Nokia Mobile έδωσε στην επίσημη σελίδα του Twitter απάντηση σε μια ερώτηση, επιβεβαιώνοντας ότι τουλάχιστον τέσσερις από τις συσκευές της θα πάρουν ένα χαρακτηριστικό ξεκλειδώματος προσώπου κατά τους "επόμενους μήνες". Η εταιρεία δεν παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με ένα χρονικό πλαίσιο για οποιαδήποτε από τις κυκλοφορίες, αλλά είπε ότι το χαρακτηριστικό θα συμπεριληφθεί σε μια ενημέρωση over-the-air (OTA).

 Αυτό πιθανώς σημαίνει ότι θα φτάσει μαζί με άλλα χαρακτηριστικά που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά θα μπορούσε πάντα να εμφανιστεί και σε μια αυτόνομη ενημέρωση. Εν τω μεταξύ, οι συσκευές που λέγεται ότι κερδίζουν το νέο χαρακτηριστικό είναι το Nokia 8 Sirocco, το Nokia 7 plus, το νέο Nokia 6 και το Nokia 8.

Κάθε μία από τις αναφερόμενες συσκευές είναι μια σχετικά πρόσφατη συσκευή, αλλά δεν είναι πραγματικά καινούργια. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει ιστορικά αρνητική αντίληψη για την ενημέρωση των παλαιότερων συσκευών με τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά, οπότε δεν πρέπει να είμαι και μεγάλο σοκ ότι θα κάνουν αυτά τα κινητά λήψη του νέου χαρακτηριστικού. Στην πραγματικότητα, η δυνατότητα να ξεκλειδώσετε την οθόνη με το πρόσωπο ενός χρήστη εμφανίστηκε στο Nokia 7 της εταιρείας μαζί με το Android Oreo 8.1 το Μάιο. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση έφερε επίσης το Android Security Patch του κινητού τηλεφώνου το Μάιο του 2018. Η λειτουργικότητα ξεκλειδώματος προσώπου θα πρέπει να λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο με τον τρόπο που λειτουργεί σε αυτήν την άλλη συσκευή και δεν θα ήταν έκπληξη να το δούμε να φτάνει με μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας.Είναι ενδιαφέρον ότι τουλάχιστον ένας χρήστης απάντησε στο tweet για να ισχυριστεί ότι η δυνατότητα είναι ήδη διαθέσιμη στο "Nokia 6.1", το οποίο φαίνεται να αφορά η δημοσίευση της Nokia. Αυτή η απάντηση δημοσιεύτηκε σήμερα, οπότε είναι πιθανό ότι η έκδοση 2018 του Nokia 6 έχει ήδη αρχίσει να λαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση. 

fb techfreaks youtube techfreaks